Show

Komentari 12

Uraganke: 'Treme nema, spremne smo pobijediti večeras'

Uraganke: 'Treme nema, spremne smo pobijediti večeras'

Zanimljivo je što Eurosong nitko ne doživljava kao natjecanje, svi smo prijateljski nastrojeni. Nije bitno hoćemo li pobijediti ili ne, super smo se provele, rekle su djevojke iz grupe Hurricane

Ovogodišnje predstavnice Srbije, grupa Hurricane koju čine Sanja Vučić (27), Ivana Nikolić (26) i Ksenija Knežević (25), spremno iščekuju večerašnje finale 65. Eurosonga koji je na rasporedu u 21 sat, a prije velikog nastupa za Jutro Prve TV, otkrile su jesu li spremne za večerašnji spektakl.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pripremamo se i fizički i psihički. Spavale smo dovoljno da budemo na visini zadatka i da pobijedimo- kroz smijeh su rekla Uraganke koje večeras nastupaju osme po redu.

Voditeljica je imala same pohvale za srpske predstavnice te ih je pitala kako se sada osjećaju i imaju li tremu uoči nastupa.

Ove prekrasne djevojke priznale su kako ih je trema prošla te da spremno čekaju večerašnji nastup.

- Mi ćemo večeras samo uživati, a vi samo uživajte s nama. Ovdje su svi prijateljski nastrojeni te se Eurosong ne doživljava kao natjecanje. Svi su sretni kao i mi što se zbog korona virusa Eurosong uopće održava- kažu Uraganke.

Voditeljica im je otkrila i kako dugo u Srbiji nije bilo takve euforije zbog Eurosonga te da su one za to zaslužne.

- Svakoga dana primamo puno poruka podrške, ne samo iz Srbije već i iz cijelog regiona, mislim da ništa više od toga ne možemo tražiti- rekle su ovogodišnje predstavnice Srbije koje su sve zaludile pjesmom 'Loco Loco'.

Otkrile su i kako prije nastupa nemaju nikakve posebne rituale već samo jedna drugoj požele sreću prije izlaska na scenu.

Za kraj ovoga intervjua Hurricane su otpjevale dio pjesme 'Loco Loco' i otkrile kako se već u nedjelju vraćaju u Srbiju.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S GRUPOM HURRICANE:

Najčitaniji članci