To je to što me zanima!

Urban promijenio frizuru: Sin mi je frizer i opet imam kosu

Damir Urban je sina Istoka dobio sa suprugom, fotografkinjom Milicom kojom se oženio 2007. Glazbenik iz prvog braka ima sina Malika
Vidi originalni članak

Moj osobni frizer se ozbiljno uhvatio posla i kao što on sam kaže: 'Radi mi kosu', istaknuo je Damir Urban (49). Glazbenik se pohvalio fotografijom na kojoj mu je sin Istok Zola (3) prekrio dijelove glave zelenim plastelinom na što je dobio komentar kako je riječ o istinskom umjetniku. 

Urban je Istoka dobio sa suprugom, fotografkinjom Milicom (37) kojom se oženio 2007. Glazbenik iz prvog braka ima sina Malika (16). Urban je svojedobno rekao kako mu je divno vidjeti njegove sinove zajedno te da je s Istokom postao svjesniji odgovornosti. Nedavno je ispričao u intervjuu za Gloriju kako su on i supruga sve druge obiteljske aktivnosti podredili sinu. 

- Jako nam je važno da je naš sin svaku večer oko devet u krevetu, a ustaje između šest i sedam. Zahvaljujući tome postao sam dnevni tip pa mi se i glazba potpuno promijenila - pojasnio je glazbenik. Dodao je kako se potpuno drukčije piše u ranim jutarnjim satima nakon prospavane nego nakon neprospavane noći. 

NA KONCERTU Urban zapjevao mladencima na bini 'Odlučio sam da te volim'

- I pristup poslu mi se promijenio: postao sam samokritičniji, odgovorniji, promišljeniji... Nekad sam, primjerice, pisao ne obraćajući pažnju kakvu poruku šaljem i hoću li tekstom nekoga povrijediti, a sad pazim na svaku riječ i zarez - rekao je Urban. Istaknuo je kako fizičku kondiciju održava jureći za Istokom koji ima neiscrpnu energiju. 

MLADENCI PJEVALI S URBANOM 'Zamalo sam pala u nesvijest, ovo je bilo jako posebno za nas'

VIDI OVO: 9 najgorih Kardashian skandala.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • bluesbob 05.07.2018.

    Istoku on naginje jako dugo...a kad ga čujem mam mi se njake

  • lavida 04.07.2018.

    Meni je njegov izgled grozan, no odlično pjeva i obožavam njegov album Žena dijete

  • sarcasmo 04.07.2018.

    što ste svi kritični, pa nek se nosi što i kako hoće. ja se ne bi nikad bušio i tetovirao, možda glup ali ipak njegov izbor...

Komentiraj...
Vidi sve komentare