To je to što me zanima!

Đurina tajna: Uspješan sam jer radim ono što me zabavlja...

Sarajlija uspješno traje na sceni više od trideset godina. Branko Đurić (52) za novi magazin Budi.IN Chic otkriva o čemu prvo razmisli prije no što se upusti u posao
Vidi originalni članak

Sarajlija uspješno traje na sceni više od trideset godina. Branko Đurić (52) jednako je popularan u svim bivšim republikama nekadašnje Jugoslavije. Kako mu to uspijeva, otkrio je u intervjuu za novi glossy magazin Budi.IN Chic.

Komičar s jednakom lakoćom puni dvorane diljem regije predstavom 'Đurologija' kao što je sredinom osamdesetih nasmijavao publiku u kultnoj predstavi 'Audicija'. Krajem osamdesetih zbog njegovih 'folova' u humorističnoj seriji 'Top lista nadrealista' publika se nije odvajala od televizijskih ekrana. Đurine šale izazivaju smijeh i na njegovim koncertima s grupom Bombaj štampa.

- Prije nego li se prihvatim nekog posla postavim si pitanje ‘hoće li me zabavljati to što ću raditi’. Ako znam da hoće, znam da će i publika biti zadovoljna - rekao je Đurić. 

Glumac je trenutačno prezaposlen građevinskim radovima u kazalištu koje će u Zagrebu otvoriti s kolegom Reneom Bitorajcem. Sa zagrebačkim kolegom već je uspješno surađivao u Oscarom nagrađenom filmu 'Ničija zemlja', i u 'Kajmaku i marmeladi', najgledanijem slovenskim filmu, koji je snimio u Ljubljani, u kojoj živi 25 godina.

Prvi broj luksuznoga glossy magazina Budi.IN Chic potražite na kioscima od, 8. prosinca. 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • cimerrr 07.12.2015.

    Đuro ima odličan film Kajmak i marmelada,najbolji koji sam gledao zadnjih 20tak,pa i više godina,umro sam od smijeha.

  • ja1987 07.12.2015.

    u čemu je uspješan?obični glupi bosanac.

  • plik 07.12.2015.

    sve skupa - ništ bog zna kaj..

Komentiraj...
Vidi sve komentare