To je to što me zanima!

Đuro će kolege učiti meditirati: Opuštanje smiruje ljudski ego

Meditirati je počeo prije petnaest godina, a na to ga je ponukala supruga Tanja Ribič koja se osim meditacijom bavi i jogom. Đuro je otkrio da ga meditacija smiruje te je zbog nje precizniji i bolji
Vidi originalni članak

Ego je najveći krivac za sve loše stvari. Zato dosta meditiram jer tako se smiruje ego, kaže Branko Đurić Đuro (54). Komičar je nedavno završio i tečaj za transcendentalnu meditaciju pa sad može podučavati kolege kako da se opuste.

- Otkad meditiram, mirniji sam, precizniji, bolji - kaže. Tome ga je ponukala supruga Tanja Ribič (48), slovenska glumica koja meditira i trenira jogu.

Meditirati je počeo prije petnaest godina, a transcendentalnu meditaciju primjenjuje posljednjih nekoliko godina. Liniju duguje jogi, količini vremena koje provodi na moru i otkrio je da ne jede meso.

- Sve je počelo kada sam tijekom snimanja jednog filma prije dvanaest godina shvatio da ćemo sve životinje koje su bile s nama zaklati i pojesti - rekao je Đuro i dodao kako je nakon toga supruzi rekao kako nekoliko dana neće jesti meso.

- Rekla je da neću izdržati ni jedan obrok, a kamoli dan. Dotad sam se tako hrani, ali evo već dvanaest godina ne jedem meso - otkriva glumac.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kung fu panda 02.11.2016.

    ja meditiram uz komentare na 24 sata

  • Hugo1_1 02.11.2016.

    Glumac!

  • Judita👥 02.11.2016.

    samo treba biti dosljedan.ja meditiram jedan dan a 30 ne:)to onda nije to

Komentiraj...
Vidi sve komentare