To je to što me zanima!

Uroš: Mogao bih se zaljubiti u Soraju ako ostanem u BB kući

Gledatelji mogu očekivati samo ljubav. Treba vremena, ali i to se može dogoditi - rekao je Uroš u ispovjedaonici na dan izbacivanja iz kuće i iznenadio Velikog Brata
Vidi originalni članak

Pored Maje Nikolić, Željka i Žarka Stojanovića te Slavka Labovića i Uroš Ćertić mogao bi napustiti kuću Velikog Brata. Kaskader je u ispovjedaonici kuće rekao da će mu teško biti otići jer se vezao za neke sustanare. Posebno  se dotaknuo Soraje Vučelić, piše srpski Blic. 

- Bojim se ispadanja, jako sam se zbližio sa Sorajom i ostalima. Ne znam kako ću se osjećati ako večeras napustim kuću. Čini mi se kao da se svi mi poznajemo godinama - rekao je Uroš te istaknuo da, ako ostane u kući, gledatelji od njega svađe ne trebaju očekivati jer on ne voli ulaziti u konflikte. 

- Mogu očekivati samo ljubav. Treba vremena, ali i to se može dogoditi - rekao je Uroš i iznenadio Velikog Brata. 

Time je mislio na ljubav sa Sorajom, za čije je ponašanje Uroš rekao da bi trebalo biti uzor drugima. Čini se da je Uroš na Avu potpuno zaboravio. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Stevi 09.04.2013.

    nemam taj program gdje se prikazuje "ovo" ......ali koliko pročitam u novinama čini mi se da je taj Uroš,iako nemam pojma tko je on,Ava samo u muškom obliku........

  • meryy 08.04.2013.

    bolje neka pazi da mu ne ostane silikon u ruci od silne ljubavi :)))))

  • ak1990 08.04.2013.

    ne shvacate da nas boli k***c za sve ove ''zvjezdice''

Komentiraj...
Vidi sve komentare