To je to što me zanima!

Urota protiv Hurem: Izdali je i prijatelji, to baš i nije očekivala

Nebahat Cehre, majka sultanija iz serije 'Sulejman Veličanstveni', i glumičin bivši zaručnik, bogataš Can Ates, savjetovali su Meryem Uzerli da se što prije riješi bebe
Vidi originalni članak

Upoznala me s njim, prikazala ga kao divnog muškarca, a znala je da je ološ koji me iskoristio jer sam slavna, kaže Meryem Uzerli (30) o glumici Nebahat Cehre (69), koja ju je spojila s Canom Atesom (46).

Osim što je poslije ljubavnog brodoloma razvrgnula zaruke, zvijezda “Sulejmana Veličanstvenog” uspjela je zaratiti i s Nebahat Cehre. Meryem se ljuti na stariju kolegicu, koja je u seriji glumila strogu majku sultaniju, jer joj je lagala o pravom karakteru Cana Atesa.

- Govorila je da je on pravi za mene, a znala je da Can ne želi čuti za ozbiljnu vezu jer voli slobodu i druge žene - žalila se Hurem. Kad je saznala da je trudna, burzovni mešetar rekao joj je da više ne želi čuti ni za nju ni za dijete.

- Htio je da pobacim jer mu je, rekao mi je, dovoljno dvoje djece koje već ima - izjavila je Meryem. Njegov plan poduprla je i Nebahat. Nazvala je prijatelja Cana i uvjeravala ga da će zajedničkim snagama slomiti Hurem i prisiliti je da se riješi bebe.

- Dijete ne treba doći na svijet ako to ne žele oba roditelja. Meryem je sebična. Misli da je majčinstvo samo lijepa avantura - rekla je turskim medijima majka sultanija. 

Hurem je zbog urote bivšeg zaručnika i kolegice pala u depresiju, ali otišla je na liječenje i odlučila biti samohrana majka. Glumica je trudnoću odlučila čuvati u rodnoj Njemačkoj, a s bebom će joj pomagati roditelji. 
Glavni producent “Sulejmana” Timur Savcı poslao je pismo Meryem u kojem joj daje potporu i nudi poslovnu suradnju čim glumica bude opet spremna za to.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Extra Ri 10.09.2013.

    Pouka, ne traži ljubav po preporuci nego po osjećaju ( ako tražiš oca svome djetetu). Preporukom se traži posao, sponzor, itd.....

  • KristianBlažević 10.09.2013.

    Autor je očito ovdje nešto pobrkao, glumica se zove Meryem Uzerli, a ne Hurem...

  • Milas_1 10.09.2013.

    Ma neka se beba rodi i nek je zdrava, ali nije mi samo jedno jasno. Što neka stara baba ima namještati ovako zgodnoj i uspješnoj mladoj ženi nekakvu vezu, preporučivat joj muškarca?! To joj nije trebalo! Ako žena pogriješi u izboru neka to bude bar njezin vlastiti izbor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare