To je to što me zanima!

Uršula Tolj: Baš sam takav sat željela, nosit ću ga cijelo ljeto

SPREMNA ZA AKCIJU Voditeljica Uršula Tolj (39) obišla je cijelu metropolu u potrazi za omiljenim ljetnim modelom sata Brenatt koji možete kupiti uz Express
Vidi originalni članak

Htjela sam sportski i otmjeni bijeli sat. Jedan sam si nedavno kupila, ali nije to bilo to. Ovaj model Brenatt je pun pogodak, kaže voditeljica emisije “Nedjeljom lagano”.

Satove ne nosi često, ali ovaj, ističe, hoće jer je prekrasan. Tražila je primjerak koji će pristajati uz svaku odjevnu kombinaciju. Kristalići Swarovski čine ga otmjenim, večernjim, a može se nositi i preko dana. I Uršulina kći Eva (8) je oduševljena.

- Eva je moja osobna modna kritičarka i već sad zna da će, kad odraste, biti dizajnerica. Ima odličan osjećaj za modu, posebice detalje, i čim je rekla da joj se sviđa, potvrdila mi je da sam u pravu - kaže Uršula Tolj (39).

Pred njom je još jedna emisija “Nedjeljom lagano”, a krajem lipnja ide s djecom na more. Sa sobom će, dodaje, obavezno ponijeti i novi sat. 

Bijeli sat Brenatt u ograničenim se količinama može kupiti uz tjednik Express po cijeni od 79,90 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • ella1234xD 09.06.2014.

    ja kad hoću znat koliko je sati ,jer za to prvenstveno služi ,pogledam na mob,isto smeće ali potrebno još da nosim taj kineski otpad na ruci ne pada mi na um

  • user_115830 09.06.2014.

    a jeste naporni više!! danas uđem kod nas u dućan, a ova naša blagajnica skoči pred mene: " daj pogle kaj sam si kupila!", ja pogledam,.... a ono sat!!!!! došlo mi da vrištim!!!!

  • guliwer 09.06.2014.

    niste precizirali za koju je akciju spremna ,s tim satom, minirati prugu, most ili našto slično......??

Komentiraj...
Vidi sve komentare