To je to što me zanima!

Uskoro glazbeni spektakl MAC, još se čekaju imena glazbenika

Music Awards Ceremony 'spaja nespojivo' pa će se na MAC-u čuti zvuci pop glazbe, roka, hip-hopa, narodne glazbe i trepa, najavljuju organizatori
Vidi originalni članak

Drugi po redu Music Awards Ceremony, pod službenim nazivom MAC 2020, kreće 27. siječnja, najavljuju organizatori i producenti iz Skymusica. Glazbeni događaj i ovoga će puta biti u Štark Areni u Beogradu, u kojoj ga je prošli put pratilo 15.000 ljudi. 

NA DODJELI NAGRADA Drama iza kulisa: Karleušin tim odgurnuo je fotoreportera...

Kao što su organizatori i najavili nakon prve manifestacije, MAC će se proširiti, pa će 2020. u njemu sudjelovati i Slovenija, uz Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Sjevernu Makedoniju i Crnu Goru.

Music Awards Ceremony 'spaja nespojivo' pa će se na MAC-u čuti zvuci pop glazbe, roka, hip-hopa, narodne glazbe i trepa, najavljuju organizatori.

MAC je postao regionalno prepoznatljiv i po autentičnom vizualnom identitetu, koji nije izostao ni ovoga puta. Na Instagram stranici manifestacije pojavili su se prvi teaseri koji najavljuju događaj. 

MAC je prošli tjedan nagrađen i međunarodnim BEA (Best Event Awards) priznanjem u Milanu, gdje je osvojio treće mjesto u kategoriji Glazbeni događaj. 

Još uvijek nije poznato koje glazbene zvijezde će nastupati. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare