To je to što me zanima!

Uskoro stiže beba: Meghanina majka Doria stigla u Britaniju

Meghanina majka otkazala je ovotjedne satove joge, unajmila šetačicu pasa i angažirala prijatelje da joj se brinu o kući u Los Angelesu dok je ona u Londonu
Vidi originalni članak

Doria Ragland (62) stigla je u Veliku Britaniju, javljaju britanski mediji i spekuliraju da Meghan Markle (37) svakog trenutka treba roditi. Meghanina majka otkazala je ovotjedne satove joge, unajmila šetačicu pasa i angažirala prijatelje da joj se brinu o kući u Los Angelesu dok je ona u Londonu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kao i svaka majka, Doria želi biti uz svoju kćer u takvim seizmičkim trenucima u životu - rekao je izvor za The Sun.

Porod bi trebao biti u njihovom novom domu, u Frogmore Cottageu, gdje su nedavno i preselili. Iako bolnicu nisu potpuno isključili, zbog mogućih komplikacija, Meghan želi porod obaviti u svom domu, poput kraljice Elizabete (93) koja je svoju djecu rodila u Buckinghamskoj palači ili rezidenciji Clarence, prenosi Daily Mail. Kraljica je također rođena izvan bolnice, u kući bake i djeda.

Par je odbio mogućnost rađanja u St. Mary's bolnici, gdje su rađale pokojna princeza Diana i supruga princa Williama (36), Kate Middleton (37).

KRALJICA ODOBRAVA Meghan i Harry preselit će se u Afriku nakon rođenja djeteta?

Porod je samo jedna od stavki koje se protive kraljevskom protokolu. Naime, kraljevski protokol kaže da Meghan ne smije otkriti spol djeteta, kao što ne smije ni organizirati zabavu povodom darivanja djeteta. Običaj poput darivanja djetetu dekice neće biti potreban jer za kraljevske bebe G. H. Hurt&Son izrađuje dekice posljednjih stotinjak godina. Pored zabrane poroda, protokol također nalaže prvo fotografiranje djeteta prilikom izlaska iz bolnice. A ono najvažnije jeste prvo se javiti kraljici. Kada kraljevsko dijete stigne na svijet, kraljica mora biti prva obaviještena i mora proučiti sve detalje o bebi prije nego što se s ikakvim informacijama izađe u javnost. Isto tako, ukoliko je beba rođena prije 8 sati ujutro kraljicu se ne smije buditi.

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Magija_1 23.04.2019.

    Pa nije ona već trebala roditi???

  • 22.04.2019.

    Ovo mi je najjače da se kraljica ne smi budit ako se dite rodi prije 8 sati.

  • mily 22.04.2019.

    crna beba u bijelim krpicama, ima da kraljica baka bude jaaaako ponosna:))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare