To je to što me zanima!

Uskrs kod poznatih Hrvata: Nisu se razbacivali, a običaje poštuju

I dok su dosad naše zvijezde znale imati raskošne stolove prepune brojnih specijaliteta, ove godine, kao i prošle, vratile su se tradiciji i onoj 'manje je više'. Okružili su se bližnjima
Vidi originalni članak

Tjedan uoči Uskrsa mnogi su iskoristili za odmor i uživanje sa svojim najmilijima. Unatoč svjetskoj pandemiji koja hara i tome što je broj novozaraženih u Hrvatskoj u zadnjih nekoliko dana naglo skočio, ništa nije spriječilo Hrvate da s onima koji im puno znače proslave blagdane poštujući sve mjere. 

POGLEDAJTE VIDEO: Običaji za Uskrs

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kod jednih se točno zna što se mora naći na stolu jer vole tradicionalni Uskrs pa su tu pogača, šunka, jaja, mladi luk i janjetina. Kod onih koji više preferiraju moderan Uskrs nađe se raznih mesnih i ribljih delicija, ali i kod njih mora biti pisanica. 

Veselo je ovih dana bilo kod voditeljice Marijane Batinić (40). Sa kćeri Enom radila je francusku salatu. Doduše, mama je nadgledala, a malena je bila šefica u kuhinji. Obiteljski prijatelj Luka Nižetić (37) našalio se da mu nedostaje boje u tom jelu, a djevojčica je odmah naglasila da mora još staviti jaja i krumpire i nasmijala mnoge. 

Glumica Nataša Janjić Medančić (39) sa sinom Tonijem bojala je pisanice. Zaprljao je ruke, boje je bilo posvuda, ali zasigurno su uživali pa joj to ne predstavlja problem. I Franka Batelić (28) je sa sinom Viktorom (1) imala prekrasan dan. 

- Viktorov najbolji dan u životu. Traktor, 'karijola', krave, kokoške, njoki i cijela istarska family na okupu - napisala je. 

Iva Radić pokazala je pisanice i stol prepun cvijeća, a onda je otkrila i da uživa u predivnom pogledu. Svojim pratiteljima pokazala je i veliki bazen, ali nije rekla je li bila toliko hrabra pa se okupala. 

Marko Grubnić (38) otišao je u luksuznu vilu u Istri koju često posjećuje. Objavio je nekoliko fotografija iz kojih se vidi da je prekrasno ukrašena povodom Uskrsa.

Imali su i posebnu večeru u subotu. Na stolu je bilo pršuta, šunke, sira, pisanica, ali i obilje voća. 

Sve najbolje za Uskrs svima je zaželjela i glumica Bojana Gregorić Vejzović (49).

- Neka vam nadolazeće vrijeme donese obilje veselja, zdravlja i ljubavi - poručila je pozirajući uz pisanicu. 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Šunka12 05.04.2021.

    Jedina ovde koja je iskrena i normalna to je Franka,svi ostali glumci na kvadrat🙄

  • Medvescak1 04.04.2021.

    A gdje je tata Gurović ??????? Samo mama na slici ! Možda tata brusi alat !!

  • os-lega 04.04.2021.

    A je zinuo kao da ga netko mami jajcima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare