Obavijesti

Show

Komentari 48

Uskrs kod poznatih Hrvata: Nisu se razbacivali, a običaje poštuju

Uskrs kod poznatih Hrvata: Nisu se razbacivali, a običaje poštuju
10

I dok su dosad naše zvijezde znale imati raskošne stolove prepune brojnih specijaliteta, ove godine, kao i prošle, vratile su se tradiciji i onoj 'manje je više'. Okružili su se bližnjima

VIDEO

Tjedan uoči Uskrsa mnogi su iskoristili za odmor i uživanje sa svojim najmilijima. Unatoč svjetskoj pandemiji koja hara i tome što je broj novozaraženih u Hrvatskoj u zadnjih nekoliko dana naglo skočio, ništa nije spriječilo Hrvate da s onima koji im puno znače proslave blagdane poštujući sve mjere. 

POGLEDAJTE VIDEO: Običaji za Uskrs

Pokretanje videa...

Običaji za Uskrs 01:32

Kod jednih se točno zna što se mora naći na stolu jer vole tradicionalni Uskrs pa su tu pogača, šunka, jaja, mladi luk i janjetina. Kod onih koji više preferiraju moderan Uskrs nađe se raznih mesnih i ribljih delicija, ali i kod njih mora biti pisanica. 

Veselo je ovih dana bilo kod voditeljice Marijane Batinić (40). Sa kćeri Enom radila je francusku salatu. Doduše, mama je nadgledala, a malena je bila šefica u kuhinji. Obiteljski prijatelj Luka Nižetić (37) našalio se da mu nedostaje boje u tom jelu, a djevojčica je odmah naglasila da mora još staviti jaja i krumpire i nasmijala mnoge. 

Glumica Nataša Janjić Medančić (39) sa sinom Tonijem bojala je pisanice. Zaprljao je ruke, boje je bilo posvuda, ali zasigurno su uživali pa joj to ne predstavlja problem. I Franka Batelić (28) je sa sinom Viktorom (1) imala prekrasan dan. 

- Viktorov najbolji dan u životu. Traktor, 'karijola', krave, kokoške, njoki i cijela istarska family na okupu - napisala je. 

Iva Radić pokazala je pisanice i stol prepun cvijeća, a onda je otkrila i da uživa u predivnom pogledu. Svojim pratiteljima pokazala je i veliki bazen, ali nije rekla je li bila toliko hrabra pa se okupala. 

Marko Grubnić (38) otišao je u luksuznu vilu u Istri koju često posjećuje. Objavio je nekoliko fotografija iz kojih se vidi da je prekrasno ukrašena povodom Uskrsa.

Imali su i posebnu večeru u subotu. Na stolu je bilo pršuta, šunke, sira, pisanica, ali i obilje voća. 

Sve najbolje za Uskrs svima je zaželjela i glumica Bojana Gregorić Vejzović (49).

- Neka vam nadolazeće vrijeme donese obilje veselja, zdravlja i ljubavi - poručila je pozirajući uz pisanicu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin