To je to što me zanima!

'Usne mi izgledaju veće zbog ruža, a ne zbog neke operacije'

PRIRODNA SAM! Iako su usne Vanje Halilović naglo narasle,voditeljica tvrdi da nije bila na nikakvom estetskom zahvatu. Glasine o njenim operacijama su joj zabavne
Vidi originalni članak

Na nedavnom Dove Fashion.hr-u mnogi su komentirali da voditeljica vijesti televizije NeT sjaji. Usnice joj izgledaju veće nego prije.

- Uvijek sam ista, a usnice možda izgledaju tako zbog dobrog sjajila ili svijetlog ruža - rekla je Vanja Halilović (27). Atraktivna Zagrepčanka kaže da nikad nije bila na estetskom zahvatu te da se boji bolnica.

- Bojim se liječnika, igala i krvi, što je poznato svima koji me imalo bolje znaju. Načelno nisam protiv estetskih operacija, ali mislim da u mojim godinama zaista nema potrebe za tim. Ne odbacujem mogućnost odlaska na neki zahvat kad budem starija - rekla je Vanja. 

Na revijama je pokazala zavidnu liniju u elegantnim crnim hlačama, kožnatoj jakni i cipelama s vrtoglavom potpeticom. Bila je s bivšom kolegicom Antonijom Stupar Jurkin, kojoj je to bio prvi izlazak otkad je postala majka. RTL-ova voditeljica rodila je kćer Paolu prije mjesec dana.

- Kad bude, bit će - kaže Vanja o majčinstvu. 

Vanju glasine zabavljaju 

- Pričali su da imam umjetne zube, po 3000 eura svaki, a nosila sam aparatić - govori kroz smijeh.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • JosJedanSam 17.03.2011.

    lazes mala, ubrizgala si hieluronske kiseline u cube , znam i gdje!!!

  • pernica 17.03.2011.

    bio bi ti sretan da imaš ženu......

  • niky67 16.03.2011.

    ima li kakav svjtli ruz ili sjajilo da pojedincima namazemo mozak da bude veci ,,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare