To je to što me zanima!

Usne obogatile Kylie: Najmlađa je 'samostvorena' milijarderka

Ono što je Kim Kardashian West (37) napravila sa stražnjicom, Jenner je učinila s punim usnicama. Poput polusestre, iskoristila je svoje atribute kako bi stekla slavu i novac, piše 'Forbes'
Vidi originalni članak

Američka reality zvijezda Kylie Jenner (20) uskoro će postati najmlađa 'samostvorena' milijarderka u povijesti. Kyliena fotografija krasit će naslovnicu izdanja za kolovoz poslovnog magazina 'Forbes'. Njezin imetak procijenjen je na 900 milijuna dolara (oko 5 milijardi kuna). 

- Ono što je polusestra Kim Kardashian West (37) napravila sa stražnjicom, Jenner je učinila s punim usnicama. Poput Kim, iskoristila je svoje atribute kako bi stekla slavu i novac. Dok je njezina polusestra poznata po prvome, Kylie se pokazala uspješnom u drugome - piše o priči djevojke s naslovnice. 

Prije tri godine, pokrenula je svoju kozmetičku tvrtku 'Kylie Cosmetics' koja je postigla ogroman uspjeh. Proizvodi tvrtke pomažu osobama čija je želja da im usne izgledaju punije. 

SPOJILA NESPOJIVO Kylie Jenner izašla u tajicama i grudnjaku: 'Kao da ima pelene'

- Usne sam povećala nakon poljupca s jednim dečkom koji mi je rekao da se iznenađujuće dobro ljubim za nekoga s tako malim usnama - otkrila je Kylie, te dodala da se zbog njegove izjave osjećala nepoželjnom i neatraktivnom. 

Jennerica je svoju sreću zbog uspjeha podijelila sa 110 milijuna pratitelja na društvenim mrežama. 

- Wow. Ne mogu vjerovati da objavljujem svoju naslovnicu u 'Forbesu'. Hvala vam za članak i priznanje. Blažena sam da mogu svaki dan raditi ono što volim. Nisam ovo mogla ni sanjati - napisala je ispod fotografije. 

Uz mnoge čestitke i pohvale, bilo je i kritika. Mnogi korisnici društvenih mreža su zamjerili magazinu što je povezao riječ 'samostvorena' uz djevojku koja dolazi iz bogate obitelji. Kylie je kćer američkih TV zvijezda, nekadašnjeg Brucea, sada Caitlyn (68) i Kris Jenner (62). 

IMAJU KLIMU Kylie je izgradila vilu svojim psima: 'Je li za iznajmljivanje?'

- Samostvorena? Stvarno? Lako je postati milijarderka kad su ti roditelji milijunaši. To se zove generacijsko bogatstvo plus nepotizam - napisala je glasnogovornica američkog ogranka tvrtke 'L'Oreal Luxe Shelby Ivey Christie'.

Kylie je u braku s Travisom Scottom (27) s kojim ima petomjesečnu kćerku Stormi

KVIZ: Koliko si dobro pogledao ulazak u FINALE?

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Big💥Bang 13.07.2018.

    Djete joj dođe kao modni dodatak.

  • dillinger_1 13.07.2018.

    apsolutno je nebitno kakvo misljenje imamo o tim ljudima,ali ocito je da imaju nos za biznis

  • Solomon. 13.07.2018.

    I ja cu postat milijarder uskoro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare