To je to što me zanima!

'Usne varane' Ivana Zaka na ovogodišnjem CMC festivalu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jedan od izvođača koje vam predstavljamo i koji će stati na pozornicu CMC festivala u Vodicama 14. lipnja je Ivan Zak sa svojom novom pjesmom "Usne varane"
Vidi originalni članak

Jedan od izvođača koje vam predstavljamo i koji će stati na pozornicu CMC festivala u Vodicama 14. lipnja je Ivan Zak sa svojom novom pjesmom "Usne varane".

Ovih dana Ivan Zak neumorno radi na svom novom albumu na kojem će se naći i njegov novi singl. Nova pjesma nosi sva obilježja hita, osjeti se malo jači zaokret prema pop rocku i zasigurno će u kratkom roku osvojiti kako publiku u klubovima, tako i glazbene top ljestvice.

Za novi singl koji je snimljen u Studiju Titanic, paralelno je osmišljen i video spot. Za razliku od dosadašnjih, u ovom video izdanju glavne su uloge povjerene mladim glumcima koji su na simpatičan i zabavan način odigrali ljubavnu priču.

Pjesma je napravljena u pjevačevom prepoznatljivom izričaju kojeg je ovog puta pojačao s nešto jačim rifovima. Kao i u svakoj pjesmi do sad, stihove i glazbu za "Usne varane" potpisuje Ivan Zak.

Ivan Zak će se novom pjesmom, po drugi put, nakon prošlogodišnjeg nastupa s pjesmom "Ilegala", predstaviti ovoj festivalskoj publici.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hrvatica<3 18.05.2014.

    :-D

Komentiraj...
Vidi sve komentare