To je to što me zanima!

Utegnula se i izbacila dekolte: Pišek u kalendaru 'Auto Bilda'

Voditeljica krasi kalendar srpskog izdanja časopisa 'Auto Bild', piše Blic. Zavodljivo je pozirala u dekoltiranim haljinama pokraj luksuznih automobila i otkrila poprsje
Vidi originalni članak

Obožavatelji 'Auto Bilda' sljedećih 12 mjeseci imaju priliku gledati Nikolinu Pišek (39) u kalendaru srpskog izdanja najtiražnijeg automobilskog časopisa u Europi. Voditeljica je zavodljivo pozirala u dekoltiranim seksi haljinama pokraj skupocjenih automobila, a u prvom planu je njezino bujno poprsje. Kalendar s Nikolinom u glavnoj ulozi u prodaji će se naći 12. prosinca, piše srpski Blic.

- Nikolina je atraktivna i prije svega izuzetno profesionalna žena s kojom je bilo zadovoljstvo raditi. Izuzetno smo zadovoljni kalendarom pa ćemo nastojati i sljedećih godina nastaviti s ovom praksom. Zašto baš Nikolina? Uz dobre automobile idu i lijepe žene. Vjerujemo da će čitatelji biti zadovoljni našim izborom - izjavio je Aleksandar Pijevac, glavni urednik Auto Bilda za Srbiju i Crnu Goru.

Nikolina u posljednje vrijeme zbog poslovnih obveza i zaručnika Vidoja Ristovića (37) sve češće boravi u Beogradu.

- Sebe uopće ne smatram zgodnom, ali Photoshop uistinu čini čuda - izjavila je Pišek u rujnu prošle godine kada je dobila pohvale na račun svog izgleda.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • ludom 13.12.2012.

    Mislim da bih razmislio da me ta žemska hoće izljubiti.

  • mimimi222 10.12.2012.

    skupi su fakulteti pa treba zaraditi malo...

  • AtlanticCity 09.12.2012.

    Zovem se Nikolina Photoshop Pishek :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare