To je to što me zanima!

Utegnula se u uske tajice pa joj 'iskočio' trbuščić: Ne obazire se

Pjevačica od početka svoje karijere iznenađuje svojim odjevnim kombinacijama. Osim što komentare dobiva na račun odjeće, njezini obožavatelji sada komentiraju kako se udebljala
Vidi originalni članak

Pjevačica Lady GaGa (34) vrijeme provodi sa svojom dečkom Michaelom Polanskyjem (42) te s njim obavlja sve obaveze. Paparazzi su ih 'uhvatili' u Malibuu, a pjevačica je pažnju ponovno privukla svojom odjevnom kombinacijom. 

POGLEDAJTE VIDEO: Lady GaGa nosila ogrlicu od 200 milijuna kuna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od početka svoje karijere iznenađuje javnost svojim odjevnim kombinacijama, a ni u 35. godini ne odustaje od svog stila koji ju ističe. Sada je odjenula tajice boje kože i bijeli top. Osim toga, lice je prekrila zaštitnom maskom, a sve je upotpunila velikim sunčanim naočalama. 

No, GaGu ne brinu komentari koje je u posljednjih nekoliko tjedana dobila na račun svojih odjevnih kombinacija, kao i činjenicu da je 'nabacila' nekoliko kilograma viška. Njezini obožavatelji počeli su šuškati kako je pjevačica možda i trudna nakon što joj je 'iskočio' trbuščić u uskim tajicama. No, ona se o tome nije oglasila pa sve ostaje na nagađanju.

Inače, pjevačica i dalje uspješno nastavlja sa svojom karijerom. Prije nekoliko tjedana objavila je svoj šesti studijski album 'Chromatica'. Svojom obožavateljima predstavila je već nekoliko singlova. Ime albuma nije odabrala slučajno, što je objasnila za strane medije

NE OBAZIRE SE Lady GaGa šetala u grudnjaku s dečkom, a svi komentiraju kako se 'opustila' s kilogramima...

- Simbol za Chromaticu ima sinusni val u sebi, koji je matematički simbol za zvuk, a to je ono od čega se stvara sav zvuk. A za mene je zvuk ono što me spasilo u jednom životnom razdoblju i izliječilo me. To je iscjeljivanje, ali i hrabrost - rekla je GaGa. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Rara Avis_1 17.06.2020.

    Kako se je zrihtala :))

  • majstorlale 17.06.2020.

    Gadna ko lopov

  • Jukička 17.06.2020.

    Legendaaa..zgodna je i super joj sve stoji 🙂🙂🙂🙂

Komentiraj...
Vidi sve komentare