To je to što me zanima!

Utočište za odbjegli kraljevski par: Sele u vilu od 180 mil. kn

Ljetnikovac se proteže na četiri kata, ima šest spavaćih soba i pet kupaonica te predivan panoramski pogled. Vila je izolirana od pogleda javnosti
Vidi originalni članak

Nakon što su princ Harry (35) i vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (38) objavili kako se povlače s kraljevskih dužnosti, Meghan je otišla u Kanadu, a navodno trenutno promatra vilu u jednoj od najpoželjnijih četvrti u Vancouveru, Kitsilanu, smještenom tik uz Tihi ocean. Riječ je o ljetnikovcu od 21 milijun funti, odnosno 183 milijuna kuna u kojem bi živjela tročlana obitelj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ljetnikovac se proteže na četiri kata, ima šest spavaćih soba i pet kupaonica te predivan panoramski pogled. Vila je izolirana od pogleda javnosti, a izvor blizak agenciji za nekretnine izjavio je kako je Meghan oduševljena vilom. 

- Meghan je izrazila zanimanje za ovu prekrasnu kuću. Smatra da bi to bila savršena lokacija za nju, Harryja i Archieja. Ovo je susjedstvo poznato kao utočište za bogate ljude i sigurna sam da bi obitelj tamo bila sretna - govori izvor. 

Ukoliko se kraljevski par odluči za kupnju ove kuće, susjedi će im postati kanadski milijarder i vlasnik sportskog brenda 'Lululemon Athletica', Chip Wilson, koji živi u vili vrijednoj 214 milijuna kuna. 

Kraljica Elizabeta II. (93) bijesna je što su Meghan i Harry potrošili nekoliko milijuna funti na uređenje doma u Frogmore Cottageu, s obzirom na to da su tamo živjeli tek godinu dana. 

S obzirom na to da se par odlučio odreći svojih kraljevskih dužnosti to znači da financijsku pomoć više neće moći primati od obitelji. Bogatstvo Harryja procijenjeno je na 266 milijuna kuna, dok je njegova supruga svojom glumačkom karijerom zaradila oko 30 milijuna kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 18.01.2020.

    njhov zivot mogu raditi šta hoće

  • retita🦋 18.01.2020.

    Utočište!?Pa nisu beskućnici ili žrtve uragana.Makli su se od pravila po kojima ne žele živjeti.Opet radite dramu tamo gdje nije potrebno.

  • Natašte 18.01.2020.

    Ona smatra, a kaj kaže Harry? Ups pa da princ nema pravo glasa.... Dosadni su više. Ak im Baka i otac ukinu njegov đeparac brzo će se vratit na svoje funkcije jer ljetnikovce treba plaćat

Komentiraj...
Vidi sve komentare