To je to što me zanima!

Uvijek napušen: Reper Snoop Dogg glumit će u seriji o 'travi'

Jedan od najpoznatijih obožavatelja 'marice' pojavit će se u MTVjevoj nadolazećoj komediji o travi, simpatično nazvanoj prema nadimku te popularne biljke, 'Mary + Jane'
Vidi originalni članak

Snoop Dogg dolazi i na televiziju. Ovaj obožavatelj 'marice' pojavit će se u MTVjevoj nadolazećoj komediji o travi, simpatično nazvanoj 'Mary + Jane'. Vijest su donijeli producenti serije Deborah Kaplan i Harry Elfont.

Par je izjavio i da Snoop ne glumi sebe već jednu 'posebnu osobu' u seriji. Glavne uloge dopale su Jessicai Rothe Scoutu Durwoodu, u ulogama dvadesetogodišnjaka koji posjeduju dostavnu službu za marihuanu.

- Nećete znati kada će se pojaviti. Morat ćete gledati do kraja da biste ga vidjeli - izjavila je Kaplan.

No Snoopovo gostovanje nije veliko iznenađenje jer je pjevač osim tajanstvene uloge preuzeo i ulogu izvršnog producenta, a skladao je i naslovnu pjesmu za tu komičnu emisiju. Uz njega, u seriji su najavljeni i Seth Green, Leonard Roberts, Andy Daly kao i Missi Pyle.

- Nadamo se da će, u budućnosti, ljudi koji su prijateljski nastrojeni prema marihuani i komediji biti uzbuđeni glede serije i jednostavno ju gledati - dodala je Kaplan.

'Mary + Jane' počinje s emitiranjem početkom rujna ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • dcm19500 02.08.2016.

    Pickica obicna

  • John Doe Jr. 01.08.2016.

    a grdović bi mogao glumit u nekoj seriji o vinu

  • kamen1983 01.08.2016.

    Hhhh prominili su napušen

Komentiraj...
Vidi sve komentare