To je to što me zanima!

Vjerni crnome: Đurđa Tedeschi i Mrvica zasjali u Dubrovniku

Umirovljena sutkinja Đurđa Tedeschi na Dubrovčakim ljetnim igrama pratila je koncert Yuje Wang i Andreasa Ottensamera. Slikali su je u društvu pijanista Maksima Mrvice. Skladno su bili obučeni u crno
Vidi originalni članak

Đurđa Tedeschi, mama jednog od najuspješnijih hrvatskih poduzetnika Emila Tedeschija (52), sinoć je u Dubrovniku pratila koncert u sklopu 70. Dubrovačkih ljetnih igara. 

U Dubrovniku su nastupali Yuja Wang na glasoviru i Andreas Ottensamer na klarinetu, a umirovljena sutkinja Tedeschi pojavila se u outfitu crne boje, koja joj slovi za najdražu. Po mnogima jedna od najbolje odjevenih dama na hrvatskoj modnoj sceni, odjenula je dugu, elegantnu, crnu haljinu i crni sako.

Obula je crne cipele na petu, a cijeli outfit upotpunila je bisernim naušnicama i crnim šeširom s decentnim, bijelim perjem. Fotografi su Đurđu uhvatili u društvu pijanista Maksima Mrvice, a mnogi su komentirali kako su njih dvoje modno usklađeni. Maksima se, baš kao i Tedeschi, rijetko može vidjeti u odjevnim kombinacijama koje nisu crne boje. 

Đurđin stil nadahnut je avangardom. Kroz godine je stekla status hrvatske modne ikone. U njezinoj garderobi prevladava odjeća neobičnih krojeva, a Đurđa u svojim modnim kombinacijama ne odustaje od neobičnih detalja kojima 'podiže' kombinaciju, pa nerijetko kombinira otkačene šešire, čizme, zanimljive torbe i slično. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • KusNjega 07.08.2019.

    Hvala Josipa i Đurđa....sad znam kakva strašila bum del u kukuruze!! Ne bu straha od vražjih ptica!

  • škver 07.08.2019.

    Svašta. Bolje da nisam ni otvorio.

  • klle@ 07.08.2019.

    Kad imaš paru i tak se obućeš onda si "ikona stila", a kad nemaš paru i nabacaš sve i svašta na sebe onda si "luda baba"

Komentiraj...
Vidi sve komentare