To je to što me zanima!

Uvukla se u čipkastu haljinu i zapjevala: 'Izgledaš predobro...'

Splitska pjevačica na na koncertu za zakladu 'Hrvatske za djecu' pojavila u čipkastoj haljini s dubokim dekolteom te oduševila sve prisutne
Vidi originalni članak

Unatoč tome što se približava pedesetima, pjevačica Danijela Martinović (48) dobiva česte komplimente na račun svojeg izgleda pa je tako obožavatelje još jednom oduševila odjevnom kombinacijom. Martinović se na koncertu za zakladu 'Hrvatske za djecu' pojavila u čipkastoj haljini s dubokim dekolteom. 

Također, jedna strana haljine nije imala naramenicu pa je tako pjevačica otkrila više nego što je htjela. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Izgledaš predobro. Brojne ti žene mogu zavidjeti na izgledu - poručila joj je jedna od obožavateljica. Pjevačica je nedavno za HRT-ovu emisiju 'U svom filmu' priznala kako se i sama podvrgnula sitnim korekcijama. 

- Zapravo sam dosta u životu radila nekakvih korekcija - rekla je splitska pjevačica. Ističe kako danas dosta brine o sebi. Ustaje već u pet ili šest sati ujutro i piše. Kada su nastupi, onda uzme dan ili dva odmora. Također, što se tiče fizičke aktivnosti, bavi se plesom.

Splićanka je nedavno u Zagrebu promovirala knjigu “Šalabahter života - Neopisivo”. U njoj se do kraja ogolila i raspisala koliko joj je teško bilo nositi se s teretom slave. Poručila je publici da ih knjigom poetskih zapisa želi gurnuti preko vlastitih granica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 26.10.2019.

    Kak je ona meni slatka s ovom frizurom 😻

  • damir.borcek@gmail.com 26.10.2019.

    Koja je ovo

  • 25.10.2019.

    Ljudi nemojte ženi davat komplimente za ovo. Ili ste slabovidni ili se sprdate na njen račun.

Komentiraj...
Vidi sve komentare