To je to što me zanima!

Uz blagoslov svećenika Dejan Lovren je otvorio svoj hotel

Na zabavu otvorenja manjeg hotela s četiri zvjezdice i 60-ak kreveta, u koji je uložio oko tri milijuna eura, došli su članovi obitelji i uži krug prijatelja
Vidi originalni članak

Nakon što je s Liverpoolom tragično poražen u finalu Lige prvaka, Dejan Lovren (29) pohitao je u Hrvatsku kako bi se pridružio pripremama reprezentacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No prije priprema i treninga na red je došlo otvorenje njegova tek sagrađenog hotela Joel u Novalji. Na zabavu otvorenja manjeg hotela s četiri zvjezdice i 60-ak kreveta, u koji je uložio oko tri milijuna eura, došli su članovi obitelji i uži krug prijatelja. Supruga Anita pazila je na kćer Elenu (6) i sina Josipa (3) koje je oduševio bazen.  

HRVATSKI PONOS Lovren zaplakao, Kovačić ga je utješio: 'Divno je to bilo vidjeti'

Svećenik je blagoslovio hotel i uzvanike, a nakon njegovih inspirativnih riječi Lovren nije imao ništa više dodati pa je samo dao znak okupljenima da ipak neće držati govor. 

VIDI OVO: 7 najbizarnijih fetiša na svijetu

Gosti su se na zabavi koja je uslijedila počastili ribljim domjenkom. 

KAKO SU IGRALI Luka nepogrešiv, Bale odigrao meč života, Karius tragičar...

Lovrenov ulazak u turizam dogodio se na nagovor majke Silve i oca Saše koji su se, kako kaže, htjeli baviti time. Nogometaš trenutno nema vremena za hotelijerstvo, a za vođenje su angažirali i menadžera Zlatka Štefana. 

VIDI OVO - Ovih 13 stvari sigurno niste znali o poznatim osobama. 

Katy Perry popljuvala vjenčanicu Meghan Markle. 

Idi na 24sata

Komentari 208

  • miramil 02.06.2018.

    ah ti nogometasi ima 3 mil eura za hotel i platit svecenika da to blagosl pa bolje bi bilo da je nesto dao u humanitarne svrhe to bi bila vijest vrijedna citanja ovako samo preserav,,,

  • jelacicplac 30.05.2018.

    A crkvena mantija svakoj čorbi zaprška. Em ti boga jarca svud se miješaju, a krelci ih pozivaju i plaćaju.

  • Ironfist 30.05.2018.

    Bezveze. Odvoji svoje treninge i upornost s religijom. I to kaj ti se žena kurva odvoji od svoje zadane pozicije na w.c.

Komentiraj...
Vidi sve komentare