To je to što me zanima!

Uz brdo dobre muzike, plesa i Beck’s, nema mjesta stresu!

Rezervirajte svoje mjesto na malom flooru u Aquariusu i doživite još jedno nezaboravno Beat Delight iskustvo. I ne zaboravite - samo opušteno!
Vidi originalni članak

Beat Delight ekipa s puno entuzijazma i bez imalo stresa sprema još jednu bombastično dobru večer u klubu Aquarius A1. Posvećena je svima onima koji kroz život idu bezbrižno i bez nervoze. No, još bolje su došli svi kojima je posla, faksa i nekih drugih nebitnih “problema” koji nas stišću stresom pun kufer i jednostavno trebaju  nešto za chillout gdje će napuniti svoje baterije. Uz brdo dobre muzike, plesa i Beck’sa – nema mjesta živciranju!

Posebno iznenađenje priredit će nam talentirani dečki iz No Stress Crew-a (plesni klub Mind Will) koji su inspirirali cijelu priču i koji će svojim performansom dodatno začiniti ovu zanimljivu večer koja je pred nama. 

Uz sve spomenuto, sam događaj bit će popraćen rekvizitima i stvarčicama koje su izmišljene upravo u svrhu opuštanja, chillanja i tzv. puštanja mozgova na pašu. A tog nam svima – nikad dosta!

15.03. Subota. Aquarius A1. Rezervirajte svoje mjesto na malom flooru u Aquariusu i doživite još jedno nezaboravno Beat Delight iskustvo. I ne zaboravite - samo opušteno!

DJ: Tzek https://www.facebook.com/djtzek1 

ULAZ: 20 kn

BONUS: akcija Becks 2-za-1 traje cijelu noć // 1 cugu plaćaš, a drugu nosiš free of charge!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare