To je to što me zanima!

Uz muke po bas pedali Gatuzo predstavili novi album u Griču

Gatuzo su u desetogodišnjoj karijeri upornim radom uspjeli pomiriti svoj sirovi i energični zvuk s modernom produkcijom, a novi album promovirali su u subotu
Vidi originalni članak

Zagrebački Gatuzo u subotu navečer promovirali su svoj hvaljeni album "Gdje idemo" u kinu Grič. Dinamični R'n'R dvojac u svojoj minimalističkoj postavi publici je predstavio svoj sirovi i, kako ga nazivaju, eksplozivni rock.

Prije njih svirao je bend Big Strip Gorila, a nakon što su Gatuzo došli na stage dvorana kina Grič bila je gotovo puna. Bend je odsvirao većinu pjesama s novog albuma, a odradili su najveće hitove "Gdje idemo" te "Oni govore", kojima su album i promovirali.

Unatoč izvrsnoj atmosferi i odličnoj glazbi, cijeli koncert nije prošao bez problema. Malo nakon početka, bubnjaru Goranu Martinjaku pukla je bas pedala, ali vokal Damir Trkulja - Šiljo nije se dao smesti.

Izvrsnim solom na gitari produžio je svirku, a bubnjar se u međuvremenu snašao. Ni nakon druge nezgode nisu prestali svirati, a publika ih je počastila velikim pljeskom kada je koncert normalno nastavljen. Na kraju svirke odradili su najveće hitove, a zahvalili su se i publici.

Gatuzo su u desetogodišnjoj karijeri upornim radom uspjeli pomiriti svoj sirovi i energični zvuk s modernom produkcijom, za što je zaslužan Goran Martinac. Live nastupima i posljednjim albumom konkuriraju svakako i svjetskom tržištu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare