To je to što me zanima!

Užasna ponuda: Život običnog službenika će se preokrenuti

Većina nas na svojem putu kući doživljava samo 'obične događaje'. No tu su i one situacije koje se ne mogu jednostavno opisati. Jedna takva će se dogoditi Liamu Neesonu
Vidi originalni članak

Liam Neeson jedan je od važnijih akcijskih glumaca današnjice. Iako je već nekoliko puta rekao kako odustaje od glume u akcijskim filmovima, ipak nije tako lako othrvati se zovu novca. Tako će nam se Liam kao akcijski junak vratiti u kina još (barem) jednom i to ulozi agenta osiguravajućeg društva.

Naravno, kako to biva, spomenuti agent postane žrtva kriminalne zavjere na svojem povratku kući nakon posla. Joanna (Vera Farmiga) dat će mu ponudu koju Michael (Neeson) jednostavno ne može (ili ne smije?) odbiti.

Pogledajte službeni foršpan

U glavnim ulogama su gore spomenuti Neeson u ulozi agenta osiguravajućeg društva te Vera Farmiga kao kriminalka s planom, dok im podršku daju Patrick Wilson, Killian Scott, Jonathan Banks, Sam Neill, Elizabeth McGovern, Florence Pugh i Damson Idris.

Redatelj je Jaume Collet-Serra, koji je s Neesonom već surađivao na filmovima 'Non stop' te 'Ukradeni identitet'. Film u kina dolazi tijekom siječnja 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • champion_1 24.10.2017.

    Rade, mora li sve na ovom 24č biti prilagođeno mediokritetima, pa tako i filmovi?

  • Smartass81 24.10.2017.

    ovo će se gledati! volim njegove filmove

Komentiraj...
Vidi sve komentare