To je to što me zanima!

Užasni su glumci, ali ne bismo protiv njih željeli stati u ring

Vrijeme polagano odmiče i približava se trenutak kada ćemo dobiti i foršpan za novu verziju 'Kickboxera'. No do tada će i kvalitetan teaser posve dobro poslužiti
Vidi originalni članak

Ako su vam filmovi o premlaćivanju zabavni, onda će vas vijesti o rebootanju Kickboxera sigurno razveseliti. Već od prije znamo da se u novom Kickboxeru pojavljuje i Dave Bautista , no sada su nam producenti dali malo više materijala. Sudeći prema teaseru, postava glumaca za ‘Kickboxer: Vengeance’ , kako se zove novi film, se sastoji isključivo od ljudi protiv kojih biste imali problema u tučnjavi, pa makar i oružje imali.

Bautista, St. Pierre, Moussi i Carrano. Uglavnom ih ne pamtimo po izvrsnim glumačkim izvedbama, ali budimo iskreni: kome trebaju odlični glumci u filmu u kojem želimo gledati tučnjavu?

REUTERS/PIXSELL

Kako smo Davea Bautistu već vidjeli s frontalne strane , ovaj put su nam pokazana samo njegova tetovirana leđa. Srećom za ulogu Tong Poa neće biti nikakve potrebe da se skriva ta tetovaža, pa je kadar to bolji zbog toga. U teaseru se još vide i Georges St-Pierre i Alain Moussi, koji je i junak filma.


Nažalost, osim teasera nije objavljena nikakva informacija o vremenu izlaska pravog foršpana. Doduše, objavljena je načelna radnja.

- Kickboxer: Vengeance ima sličan zaplet kao i originalni Kickboxer. Moussijev lik, Kurt Sloan, putuje u Tajland da bi se osvetio Tong Pou za ubojstvo njegovog brata u ringu. Zaplet je iskren i ne mijenja stvari previše . Van Damme će ovaj put glumiti učitelja - izjavio je studio.

A mi jedva čekamo pogledati foršpan i Van Dammeove špage . Film bi u kina trebao doći u drugom dijelu 2016. godine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MatkoZZ 07.12.2015.

    Dave Bautista je daleko od uzasnog glumca, dobiva sve vise razlicitih uloga a mnogi ga jos blate zbog onog "smack down-a"

  • dkoor 06.12.2015.

    Užasni glumci? Pa to definitivno ne bih rekao za neke od njih. Jean Claude van Damme možda nije Robert de Niro, Al Pacino ili Leo DiCaprio, ali ako se dobro zabavim gledajući neki njegov film onda ga definitivno neću svrstati u "očajne glumce".

  • LiLu 05.12.2015.

    ima mali milion glumaca koji bi bili fantasticni u tom filmu a oni odaberu neke amatere ,nikakve inovacije zar je toliki problem malo se posvetiti kastingu glumaca ,eo ja bi volio viditi onog lika iz filma RAID , nisam u svom zivotu vidio bolje poteze i bolje borbe u filmu .

Komentiraj...
Vidi sve komentare