To je to što me zanima!

Uživaju na medenom mjesecu: Milojko polugol masira Milijanu

Novopečeni bračni par se izgleda opustio na medenom mjesecu pa su na društvenim mrežama objavili fotografiju koja je izazvala 'lavinu' komentara
Vidi originalni članak

Milijana (21) i Milojko Božić (74) vjenčali su se početkom mjeseca u matičnom uredu u srpskoj Požegi. Iako su na nekoliko sati ušli u osmu sezonu reality showa 'Parovi', novopečeni supružnici napustili su vilu s vjenčanim poklonom koji im je dala produkcija. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije nekoliko dana iz Požege uputili su se u Grčku, a brojne pratitelje 'počastili' su fotografijama s odmora na kojima poziraju u kupaćim kostimima.

Novopečeni bračni par se izgleda opustio na medenom mjesecu pa su na društvenim mrežama objavili fotografiju koja je izazvala 'lavinu' komentara.

Milojko je baš poput pravog muškarca svojoj odabranici masirao stopala dok su se polugoli izležavali na balkonu.

- Ovo je degutantno i negledljivo - stoji u komentaru. Ipak, bilo je i onih koji su komentirali kako izgledaju sretno i zaljubljeno.

Prije nekoliko dana Milojko je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pokazuje svoje tijelo. Oglasili su se brojni obožavatelji te ga prozvali najpoznatijim Playboyjem na svijetu. 

- Srpskim Hugh Hefner, Milojko Božić. Pravi si nasljednik - komentirali su obožavatelji. No, osim obožavatelja oglasila se i Milijanina majka Slađana Bogdanović koja mu je poručila da se brine o njezinoj 21-godišnjoj kćeri.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' SA SENIDOM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • smradacdubrava 26.09.2019.

    A tuke

  • Maro 81 25.09.2019.

    Pa do kad više 24 o njima?

  • Sjajna25 25.09.2019.

    I vi, ljudi dragi, ovo citate?! Pokazuje mi na mobitelu pod Najčitanije

Komentiraj...
Vidi sve komentare