To je to što me zanima!

Vampirica je postala Avatarka, Olja fotkama zbunila pratitelje

Olja Einfalt pozornost javnosti je dobila svojim pojavljivanjem u 'Večeri za pet', a trenutno je u showu 'Ljubav je na selu' gdje se bori za Draganovo srce. Na Instagramu je podijelila svoje novo neobično izdanje
Vidi originalni članak

Olja Einfalt Mihovilović (58) splitska je slikarica i vlasnica propale firme 'Skandal' kojoj se sudi na splitskom Županijskom sudu za gospodarske malverzacije u iznosu od 17 i pol milijuna kuna, u kojima su navodno sudjelovali ona i njen pokojni suprug. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Olja sada novac zarađuje na druge načine: prodaje nakit za tijelo kostimirana u Avatarku.

Splitska 'vampirica' na Instagramu je pozirala maskirana bez puno odjeće na sebi. Umjesto odjeće koristila je nakit za tijelo, a u opis je napisala - 'Ovo je moj i tvoj svijet!'.

Na drugoj slici predočila je kako se bori sa predrasudama javnosti.

- Ono kad svim silama odguruješ predrasude, guraš ograničenja koja nosiš na svojim leđima i boriš se za život bez granica - napisala je Olja.

PRONEVJERILA 17,5 MILIJUNA KUNA? Vampirica Olja: 'Prevarili su nas mnogi pa smo i mi ostali dužni. Suprug je vodio posao, a ne ja'

Objavila je i fotografiju na kojoj leži na stijeni i napisala - Nikada nije kasno probuditi se, makar i na drugom planetu.

Oljin nakit popularan je na američkom tržištu, a sve više ga traže i naše poznate osobe. Andrea Šušnjara nedavno je nosila vampiričin nakit u spotu za svoju novu pjesmu. Svake godine Oljin se nakit nalazi na sajmu popularnog festivala “Burning Man” u Nevadi. Svake godine za taj festival smisli novu kolekciju, a sada pokušava probiti taj nakit i na hrvatsko tržište.

Olju trenutno imamo priliku gledati u showu 'Ljubav je na selu', gdje se bori za srce farmera Dragana.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • MateCarapa 05.05.2021.

    ova je postala popularna ko ella dvornik............Nitko i Nista a non stop po portalima

  • sexy_trubadur 01.05.2021.

    ocito ko vampir ne zaraduje ocekivano ,,pa je sad avatarka🤣🤣

  • ovan 30.04.2021.

    To je ona Dr.Olja koja je pronevjerila lovu i sad se ruga svima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare