To je to što me zanima!

'Vampirica' Olja prijavila se u 'Survivor': Ne sramim se tijela, neće mi biti problem šetati gola

U odličnoj sam formi, dosta vježbam i baš bih voljela sudjelovati u 'Survivoru'. Gledala sam hrvatske i strane verzije i to mi je uz Big Brother jedan od omiljenih reality formata, rekla je Olja
Vidi originalni članak

Nakon devet godina natjecateljsko-avanturistički show 'Survivor' vraća se na male ekrane. Ekipa je u potrazi za novim kandidatima, a za sada je jedino poznato da će se snimati u Dominikanskoj Republici i da će obuhvaćati više regija, što znači da će se i emitirati na više televizija. U Hrvatskoj, 'Survivor' će prikazivati Nova TV.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Među prijavljenim kandidatima našlo se i dobro poznato lice, splitska reality zvijezda Olja Einfalt Mihovilović. Naime, 'vampirica' je za Slobodnu Dalmaciju potvrdila da je poslala prijavu i da je spremna za sudjelovanje u vrlo izazovnoj emisiji. 

- U odličnoj sam formi, dosta vježbam i baš bih voljela sudjelovati. Gledala sam hrvatske i strane verzije i to mi je uz Big Brother jedan od omiljenih reality formata - rekla je Splićanka pa dodala:

- Ako budem odabrana vidjet ćete jednu borbenu Olju spremnu na sve. Neće mi biti problem ni šetati plažom kao od majke rođena jer se ne sramim svog tijela. 

Podsjetimo, Olja je nedavno ispala iz najpopularnijeg srpskog reality showa 'Zadruge', a prije toga natjecala se u RTL-ovoj 'Večeri za 5 na selu' te tražila srodnu dušu u emisiji 'Ljubav je na selu'.

Treći 'Survivor' u kojem će sudjelovati Hrvati

U Hrvatskoj su do sada bile prikazane dvije sezone 'Survivora'. Prva se emitirala na HRT-u u 2005. godini. Pobjedu je tada odnio Vazmenko Pervan, a cijela sezona ostala je upamćena po tome što se u njoj natjecala bivša prostitutka Lidija Šunjerga kao i manekenka Iva Jerković.

FOTO: ŽIVOT U REALITYJU Bila u 'Survivoru': Ovako je Iva Jerković izgledala 2005. godine

Druga sezona 'Survivora' prikazivala se na RTL-u u 2012. godini. U njoj su sudjelovali celebrity kandidati iz više regija. Među hrvatskim natjecateljima bili su Mia Begović i kći Maja Lena, Aleksandra Grdić, Ava Karabatić i Neven Ciganović. Pobjedu je na kraju odnio maneken iz Srbije, Vlada Vuksanović

Idi na 24sata

Komentari 15

  • rocky55555 28.10.2021.

    Jest da je stara i spaljena ali rado bih se pohrvao s njom

  • vamotamo123 27.10.2021.

    Daj ženo odustani više

  • Cirenac 27.10.2021.

    Blago siromašnima duhom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare