To je to što me zanima!

Vanessa Hudgens: Nemojte se bojati biti drugačiji od drugih

Glumica je postala poznata kao tinejdžerica zahvaljujući mjuziklu ‘High School’, a od tada se bavi humanitarnim radom. Bori se za prava žena te sudjeluje u akcijama za oboljele od AIDS-a
Vidi originalni članak

Američka glumica na Teen Choice Awards dobila je priznanje za humanitarni rad i aktivizam za jednaka prava muškaraca i žena, a tijekom govora poslala je svojim fanovima, pogotovo mladim djevojkama, snažnu poruku.

- Martha Graham je rekla da su svi jedinstveni. Želim vam reći da je vrlo važno da težimo individualnosti i prigrlimo svoju neobičnost. Nemojte se bojati biti drugačiji jer vas je Bog stvorio takvima s razlogom - poručila je Vanessa Hudgens (28).

Glumica je postala poznata kao tinejdžerica zahvaljujući mjuziklu ‘High School’, a od tada se bavi humanitarnim radom. Osim borbe za prava žena, Vanessa je sudjelovala u humanitarnim akcijama za oboljele od AIDS-a, Alzheimerove bolesti i mnogim drugima.

- Hvala vam na ovoj smiješno prekrasnoj nagradi i hvala svim mojim fanovima na potpori iz dubine srca - zaključila je govor Vanessa.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • jdn 16.08.2017.

    budite pametni kao sto je ona i zbogom pameti

  • Wrazica. 16.08.2017.

    I ne bojim. Biti "stopljen" u masi meni dosadno.

  • 16.08.2017.

    ljepotica

Komentiraj...
Vidi sve komentare