To je to što me zanima!

Vanessa nije uspjela ući u finale 'Superstara': 'Nisam razočarana jer mislim da sam daleko došla'

Mlada Vanessa iz Austrije je stigla na audiciju 'Superstara', a dogurala je do polufinala showa. Sada se osvrnula na natjecanje
Vidi originalni članak

Vanessa Kralj mnogima je bila favorit  u 'Superstaru', ali nažalost nije ušla u finale showa, iako je kandidatkinja priznala da je sretna što je došla do polufinala.

'SUPERSTAR' Petar pjevao pjesmu Vinka Coce pa kroz suze priznao: Bio je moj kum, a ovo odijelo je njegovo

- Nisam razočarana jer mislim da sam jako daleko dogurala. Iznenadilo me da sam uopće došla do polufinala - rekla je za RTL.

Nakon što je ispala otkrila je kako se osjeća dobro te ništa ne bi promijenila.

- Ne bih ništa drugačije napravila, pjesme su mi bile odlične i jako sam se dobro osjećala na pozornici - objasnila je Vanessa i pojasnila svoje ciljeve za dalje.

PRIJATELJI I POSLOVNI SURADNICI Severina u 'Superstaru' stala na kraj glasinama: 'Nemam ništa s Filipom Miletićem, nismo u vezi'

- Bavit ću se sa glazbom sigurno. Vidjet ću, možda pisat tekstove - zaključila je simpatična Vanessa koja se vraća svom domu u Austriju.

Inače, svoj put u finalu glazbenog natjecanja nastavili su Dino Miklaužić, Toni Peruško, Petar Šegedin i Hana Ivković koji su dobili najviše glasova gledatelja.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zaladilo 06.12.2023.

    Eto uni drugi če postat rokenrolerstarovi🤣

  • 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓪𝓭𝓪𝓼𝓼 06.12.2023.

    Ne kosa iza usiju.

  • #emoj narode! 06.12.2023.

    Kako ga iskusno drzi, jos je i facu namjestila..hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare