To je to što me zanima!

Vanessa Redgrave u Pulu je dovela ruskog tajkuna...

Vanessa se nakon koncerta dugo u noć družila s Radom Šerbedžijom, kao i njegovom suprugom Lenkom Udovički te ostalim glumcima i pjevačima koji su nastupili na koncertu.
Vidi originalni članak

Drage djevojke, prije deset godina, kad smo prvi put zajedno zapjevale na Brijunima, bile ste još male djevojčice, rekla je na pozornici pulske Arene Vanessa Redgrave (73) Nini (18), Vanji (16) i Milici (12), kćerima Rade Šerbedžije (63) i dodala kako ih voli poput obitelji. Potom su zapjevali 'Moon River'. Oskarovka je u Pulu doputovala sa suprugom, glumcem Francom Nerom, koji joj se pridružio na sceni. S Vanessom je u Pulu stigla i Joely Richardson, glumica poznata prema ulozi u seriji 'Reži me'. Ona je majčin nastup promatrala u društvu dečka, ruskog tajkuna Evgenija Lebedeva.
Odsjeli su u hotelu Neptun na Brijunima, a Vanessa se nakon koncerta dugo u noć družila s Radom Šerbedžijom, njegovom suprugom Lenkom Udovički te ostalim glumcima i pjevačima koji su nastupili na koncertu. U nedjelju prijepodne glumica je otputovala na odmor u Italiju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ZumZumZg 11.07.2010.

    ko uopce tu ogavnu vjesticu zove tu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare