To je to što me zanima!

Vanja Horvat: 'Moja kći Nina je opuštenija majka od mene...'

Kako su joj djeca sad odrasla, sin Bruno živi u Nizozemskoj, ima više vremena za sebe i za novu ljubav Mladena. Kaže da se sada kada su joj djeca odrasla malo više okrenula sebi
Vidi originalni članak

Vanja Horvat, bivša supruga Zorana Mamića, na pragu 50. postala je baka i uživa u toj ulozi. Za kćer Ninu kaže da je puno opuštenija mama nego što je ona to bila. 

NA KOŠARKAŠKOJ UTAKMICI Vanja Horvat 'ulovljena' prvi put s predsjednikom Cedevite

- Ja sam sa 22 rodila, a ona s 24, međutim Nina je puno opuštenija. Ja sam imala fakultet, mi smo se selili u to vrijeme. Puno drugih prioriteta i obaveza je bilo. Ja sam uvijek bila sva nekako to mora biti to, ovo ovako, moraju jesti to, moraju izaći u toliko sati, šetnje... A ona je opuštena i sve stigne - rekla je za InMagazin i dodala da nije klasični 'baka servis', ali pomogne uvijek kad treba.

Kako su joj djeca sad odrasla, sin Bruno živi u Nizozemskoj, ima više vremena za sebe i partnera Mladena. 

- Sad je to glupo reći, ali tek sad počinjem živjeti, nije tako. Imala sam ja i prije život, međutim sad sam se okrenula malo više sebi, djeca su odrasla, više radim, pokušavam naći vremena za sebe - objašnjava Vanja kojoj je jedan od najdražih hobija jahanje pa je prošlog vikenda pobijedila u prvenstvu Grada Zagreba za amatere.  

Uživa i u vezi s poduzetnikom Mladenom Veberom s kojim je malo više od godinu dana.

- Teško pitanje je uvijek o ljubavi. Mladen je osoba koja isto tako voli konje, izuzetno je topao tako da to nije bio problem. Meni je bitnije da one tu mene podržava u tom sportu, da nemamo problema ili svađa zašto sam na hipodromu, zašto sam na turniru, njemu je drago da sam ja sretna i da ja u tome uživam - rekla je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 06.06.2019.

    možda je veber dobar, al faca mu je.....

  • ZG U SRCU 06.06.2019.

    Vanja, izgledaš bolje od kćerke. Da si moja, nebi išla sama na turnire!

  • Mthesecond 06.06.2019.

    Kci nekako vise na tatu slici,ima njegove crte lice..A tata lijep ko slika,mozda jedan od najljepsih frajera kod nas,najpozeljniji muskarac vele neki :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare