To je to što me zanima!

Vanja je blistala uz pobjednika: Luka slavio sa svojom obitelji

Nogometaš je obukao crno odijelo s leptir mašnom kao i njegov sin, a Vanja je bila u dugoj, crnoj svečanoj haljini. Njihova kći je imala crvenu haljinu i bijelu košulju
Vidi originalni članak

Velika je čast i predivan trenutak stajati ovdje s ovim trofejom. Ovo nije samo moj trofej, već i mojih suigrača iz Reala i hrvatske reprezentacije. Ovo je i trofej moje obitelji jer bez njih nikada ne bi postao ovo što jesam, rekao je kapetan nogometne reprezentacije Luka Modrić (33).

Modrić je proglašen najboljim igračem svijeta u protekloj sezoni u izboru Međunarodne nogometne federacije i na svečanost je došao u pratnji supruge, ekonomistice Vanje (38) te kćeri Eme (5) i sina Ivana (8). Luka je obukao crno odijelo s leptir mašnom kao i njegov sin, a Vanja je bila u dugoj, crnoj svečanoj haljini. Njihova kći je imala crvenu haljinu i bijelu košulju. Par ima i malenu kćer Sofiju koja će sljedećeg mjeseca napuniti godinu dana. 

Modrić je pred proglašenje bio nasmijan i opušten dok se njegov najveći 'rival' Cristiano Ronaldo (33) nije pojavio kao ni kada je hrvatski nogometaš bio proglašen za najboljeg nogometaša Europe u izboru Europske nogometne federacije (UEFA). 

Modriću je trofej 'The Best', rad zagrebačke umjetnice Ane Barbić Katičić, na svečanosti u londonskom Royal Festival Hallu uručio predsjednik FIFA-e Gianni Infantino.

VIDI OVO! 11 najznačajnijih fotografija Modrićeve karijere.

VIDI OVO! 10 stvari koje morate znati o Luki Modriću.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 46

  • mrljica 25.09.2018.

    Ma vidi se da je duša od covika ovaj nas Luka. Ima nešto u sebi dječje i prirodno. Ma meni je divan. I naravno , njegova odabranica ga upotpunjuje u tome . Neka ih Bog blagoslovi i čuva .

  • MEDO 🐻 25.09.2018.

    Sad možeš reć da si ostvario sve svoje snove, VRH VRHOVA... više od ovoga ti ne treba, a uz ovo imaš najveće bogatstvo ovoga svijeta, svoju obitelj, oni su tu i kad padaš i kada si gore... ti si to zaslužio, volimo te Luka 🇭🇷❤🇭🇷

  • Kostelpič 25.09.2018.

    on dovede djecu pred sve kamere svijeta, a vi djeci zamaglite oči. gdje će vam pamet???

Komentiraj...
Vidi sve komentare