To je to što me zanima!

Vanja Rupena čeka sina: Zvat će se Giovanni po svom djedu

ZADRŽALA JE DJEVOJAČKO PREZIME Manekenka, koja posljednjih sedam godina živi i radi u Milanu, za mjesec i pol dana će roditi dječaka, piše Story
Vidi originalni članak

Manekenku od rođenja prvog djeteta dijeli svega mjesec i pol dana. Vanja Rupena (33) za Story je otkrila da će sinu nadjenuti ime Giovanni po djedu koji živi u Bariju. Na naslovnici časopisa pokazala je zaobljeni trbuščić i izjavila da bi zauvijek mogla biti trudna jer je trudnoća nemjerljiv, lijep i poseban osjećaj.

Tijekom posljednjih osam mjeseci prihvaćala je poslove koji su uglavnom vezani za buduće mame u trudnoći, primjerice, snimila je katalog donjeg rublja u Italiji dok će 3. svibnja snimiti TV reklamu za talijanski dezedorans.

Početkom prosinca prošle godine, nakon pet godina veze, udala se za talijanskog ekonomista Raffaela Francoisa (28) u općini njegovog rodnog grada Barija. Na svadbenoj večeri bilo je 90 uzvanika, a zabavu su nakon nekoliko tjedana organizirali i u njezinom rodnom Umagu. Manekenka je nakon vjenčanja zadržala djevojačko prezime jer je to običaj u Italiji, a njoj se svidio.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • feba 02.05.2012.

    Jao,zlobnog li naroda!!!Žena se udala,sretna buduća mama i neka joj je sa srećom.Ime djeteta?Pa kaj vas briga?A da čujemo imena vaše djece i da opalimo kritizirat?

  • FoxLine7 01.05.2012.

    Sretna i lijepa buduća mama... :)) prezime tu ne igra ama baš nikakvu ulogu.

  • 01.05.2012.

    Zakaj nema nijedne slike s trbuhom?Sretno joj u budučem životu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare