To je to što me zanima!

Vanja slala prijeteće SMS poruke Tatjani Dragović?

Navodno je voditeljica slala poruke Tanji u kojima tvrdi kako Goran voli samo nju. Šuška se kako su studenti na fakultetu za vezu saznali baš od nje
Vidi originalni članak

Afera Ivanišević-Halilović i dalje traje. Navodno je Vanja (24) u vrijeme veze s Goranom Ivaniševićem (36) bila opsjednuta njegovom nevjenčanom suprugom Tatjanom Dragović. Šuška se kako je jednom vizažistu i frizeru donijela Tanjinu sliku i tražila od njih da je srede jednako kao i Tanju. Priča se kako je RTL-ova voditeljica Tanji slala i prijeteće SMS poruke u kojima joj je zaprijetila kako mora napustiti Gorana jer on voli samo nju. Studenti zagrebačkog Fakulteta političkih znanosti tvrde kako su upravo od Vanje saznali za njenu vezu s Goranom. Izvori kažu kako je o vezi pričala pred studentima i nastojala da svi saznaju kako ima njegov broj mobitela. Iako se tenisač Tanji javnim pismom ispričao, ona još nije odlučila što će biti s njihovom vezom. Bliski prijatelji nekadašnjeg top-modela kažu da Goran još ne spava u zajedničkom stanu, nego u hotelu.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • sanjchi 06.03.2008.

    Za redakciju: Jedan trenutak Tatjana, drugi Tanja... Ljubavnica jest Vanja, ali kako ime \'supruzi\'? ako je možemo tako nazvati?? Tanja ili Tatjana; daj malo pišite članke ispravnije..

  • iva88 05.03.2008.

    Ma daj, molim te, bolesni su oni i jedno i drugo...pa dobro, što su oni mislili do kada će se moći skrivati?!?! Naravno da su krivi i jedno i drugo, čemu sada pljuvati samo po njoj, naravno da nije bila sama u svemu tome. On koji nema niti malo poštovanja prema tome što ima, barem prema djeci za koju tvrdi da ih obožava, a niti Vanja što se uopće išla petljati s čovjekom koji ima kakvu-takvu obitelj i još je uz to toliko poznat...gdje je ljudima danas pamet?!?!?

  • user_23467 05.03.2008.

    Dosta mi je više njih dvoje, ali mi je i dosta da se u patrijarhalnom društvu uvijek žena šikanira, dok je muškarac nevin, začarala ga zločesta razaračica brakova. Pa što je tim današnjim muškarcima - jedan napravio dijete jer jadan ne podnosi alkohol i zločesta ga žena napastovala...ovaj se jadan tek sad sjetio da ima ženu i djecu i da je JAVNA osoba kao i slučaj broj 1...Po tome su ti i slični muškarci jadni i bespomoćni, nesposobni se oduprijeti 20 cm nižim i 30 kila lakšim ženama, a žene su očito čarobnice i lukavice koje uspiju zavesti i iskoristiti te inače kamen-muškarce...Give me a break! Da se razumijemo, u prevari ne podržavam ni jednu stranu, ali morala sam ovo ovako karikirati jer mi je dosta ljudi koji uvijek žene pribijaju na križ, a muškarce žale. A što je najžalosnije, najčešće su upravo žene najglasnije (recimo psycho ribica)...

Komentiraj...
Vidi sve komentare