To je to što me zanima!

Varao Shakiru s upola mlađom, a sad ga snimili s manekenkom

Pozirao je, fotografirao se i komunicirao s ljudima, ali Pique nije izgledao sretno gledajući utakmicu. U više navrata ulovili su ga tužnog lica i shvatili da je mislima odlutao
Vidi originalni članak

Mislila sam da će hodati pognute glave okolo nakon svega što je napravio Shakiri, pišu začuđeni pratitelji na društvenim mrežama, kojima nije jasno da umirovljenom nogometašu Gerardu Piqueu (35) ne smeta to što svi pričaju da je prevario kolumbijsku pjevačicu.

POGLEDAJTE VIDEO: Ovako je Shakira saznala za prevaru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A razlog zašto za to znaju je Shakirina (45) nova pjesma 'Music Sessions #53' koja je manje od 10 dana prešla 166 milijuna pregleda na YouTubeu.

U pjesmi se ruga Piqueu i novoj djevojci, studentici Clari Chiiji Marti (23), govori kako joj je bivši partner sebe predstavljao kao šampiona, a kad ga je ona trebala, dobila je najgoru verziju.

- Zamijenio si Ferrarija za Twinga, zamijenio si Rolex za Casio. Dobro si građen, ali uspori. Puno si vremena u teretani, ali mogao bi malo poraditi i na glavi - jedni su od stihova koje mu je posvetila Shakira s kojom ima dvojicu sinova. Da ju vara, Shakira je shvatila jer joj je nedostajalo pekmeza od jagode u teglici, kojeg nitko osim nje u kući ne jede. 

U četvrtak navečer Gerard je bio u Parizu gdje je gledao NBA utakmicu između Detroit Pistonsa i Chicago Bullsa (108:126), ali nije bio sam.

U jednom trenutku približila mu se bivša cura Cristiana Ronalda (37), ruska manekenka Irina Shayk (37), koja nije mogla propustiti priliku da ne se fotografira s bivšim Barceloninim braničem.

Unatoč tome što je pozirao, fotografirao se i komunicirao s puno slavnih, Pique nije izgledao sretno na toj utakmici. U više navrata ulovili su ga tužnog lica i shvatili da je mislima odlutao.

OSVETA PIQUEU Nastavlja se drama: Shakira diže zid kako bi se ogradila od bivše svekrve pored koje živi

Put u Pariz bio je bijeg od svijeta koji se pred njime raspada u Barceloni, navode strani mediji. 

NAJNAPETIJI DEJTING SERIJAL U REGIJI:

Idi na 24sata

Komentari 25

  • KMVA 21.01.2023.

    Nije li i ona sa tenisačem švrljala????

  • webtrol 21.01.2023.

    Zamorno,neiživljeni dječarac i nezrela žena...

  • langweilig 21.01.2023.

    Kako ljudi ne shvacaju. Nije stvar u ljepoti!! Mozda ga ne privlaci vise, zasto da ostane s nekom koja mu ne odgovara?? Kako ste glupi

Komentiraj...
Vidi sve komentare