To je to što me zanima!

Već ga ismijavaju: R. Wilson iz serije 'U uredu' sprda Angusa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Angus, koji u seriji 'Dva i pol muškarca' glumi Jakea, inspirirao je komičara izjavom da je pronašao vjeru te pozivom gledateljima da ne gledaju humorističnu seriju
Vidi originalni članak

Nije trebalo dugo da video u kojem zvijezda 'Dva i pol muškarca' govori kako je serija bezbožna prljavština postane predmet zabave. Rainn Wilson (46) napravio je parodiju na obraćanje Angusa T. Jonesa javnosti te se dobro našalio na njegov račun. Wilson je u videu gledateljima poručio da isključe televizore prije nove sezonu serije 'U uredu'. Angus, koji u seriji 'Dva i pol muškarca' glumi Jakea, inspirirao je komičara nakon što je u društvu svog mentora Christophera Hudsona svima poručio da seriju ne gledaju jer je on uvjeren kako je sa njom povezan i Sotona. 

- Glumim u toj seriji, ali ne želim biti u njoj. Molim vas, prestanite je gledati i puniti si glavu s prljavštinom. Ja više ne želim biti dio neprijateljevog plana - zaključio je mladi glumac i time pokrenuo lavinu reakcija. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • nepoznata11 29.11.2012.

    Dwight je neponovljiv lik, za podrapat se od smijeha. A za malog Jakea iz Dva i pol muškarca sam čula da on ni nije u planu bio za snimanje sljedeće sezone serije, ugovor mu nije ni ponuđen tako da.....vjerojatno je to, vjerojatno, bila čista osveta produkciji.

  • Darth Marko 29.11.2012.

    Dwight i Darryl - carevi...

  • ostvaren 28.11.2012.

    pljuj bunar iz kojeg vodu piješ, da!

Komentiraj...
Vidi sve komentare