To je to što me zanima!

Večerale na Hvaru: D. Moore je s kćerima stigla u Hrvatsku...

Demi Moore jučer je sletjela u Dubrovnik, nakon čega su produžile do Hvara. U kasnim satima, glumica je s kćerima jela u hvarskom restoranu Gariful
Vidi originalni članak

Demi Moore (51) sletjela je u subotu s kćerima Rumer (26), Tallulah (21) i Scout LaRue Willis (24) u Dubrovnik, piše dubrovački.hr. Nakon toga, krenule su na Hvar gdje su u kasnim satima večerale u restoranu Gariful. 

Restoran je objavio račun na kojemu se vidi ime slavne glumice, iznos računa te napojnica, kao i njen potpis. Uz račun priložili su i fotografiju na kojoj su Demi, njene kćeri i njihovi prijatelji za stolom, no zbog brojnih negativnih komentara, restoran je objavu ubrzo izbrisao. 

Mnogi komentatori smatrali su da objavom računa, restoran ruši privatnost obitelji te da si na taj način rade 'anti reklamu'. 

U istom restoranu, prije dvije godine večerali su i Vladimir Kličko (38) i njegova zaručnica, američka glumica Hayden Panettiere (25), koji su se i fotografirali s osobljem restorana. 

Idi na 24sata

Komentari 98

  • Zmar116 03.08.2015.

    Da imalo drži do sebe napravila bi raćun od 20 000 kuna...svaki iole oztbiljniji strani partijaner to potroši bez ikakvih problema svake večeri u Hvaru...Pivo 30-50 kuna(piju samo luzeri)kokteli rani od 150do 300 kuna...litra šampanjca od 1500-2300 kuna...nekoliko litara votke sa puno leda i 10 litara soka-9000 kuna...obožavana zabava kupiti pet litara šampanjca za 10 000 kuna i onda ga prolivati po okupljenim zaluđenim plesaćima na baru-plaži...slućaj kineskog mladog miljardera,platio cjelovečernji tulum za nekoliko stotina partijanera u superskupom baru na plaži,da bi na kraju dok svu svi bili podosta pijani sa terase bacao papirnate dolarske novčanice po alkoholom omamljenim plesačima....Tako da je Demi sa svojim raćunom izazvala podsmijeh i prezir nazoćnih partijanera,te je vjerovatno smatraju jako škrtom i štedljivom osobom......

  • svejedobro 03.08.2015.

    Besplatni PR za Hrvatsku! Hvala

  • MinePi 02.08.2015.

    Moore Demi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare