To je to što me zanima!

Kojoti i Nipplepeople večeras na Bundeku spremaju spektakl

Nakon 5 vrhunskih koncerata, na zagrebačkom Bundeku večeras će u sklopu Chill&Grill festivala publiku zabavljati Kojoti i Nipplepeople, dok će atmosferu prethodno zagrijati bend Terminator...
Vidi originalni članak

Chill&Grill festival pokazao je da osim vrhunske klope i cuge, ima odličnu mjuzu. Do sada je publika imala priliku uživati u 5 koncerata, dok će večeras, posljednji dan festivala, pozornicu 'zapaliti' čak tri benda. Predviđeno je da atmosferu prvo zagrije Terminator.

Riječ je o autorskom bendu osnovanom 2017. godine. U tako kratkom postojanju, treba izdvojiti koncert na Wembleyu, sviranje kao predgrupa Foo Fightersima, muzička suradnja s Jack Whiteom (43) te dogovaranje turneje s Depeche Modeom i Peppersima. Glazbeni izričaj im je kompatibilan s navedenim izvođačima.

- E da, nazvali smo se Terminator jer ga volimo. A i fora zvuči - napisali su članovi benda na društvenim mrežama.

Nakon njih, na pozornicu će se popeti zagrebačko-vinkovački rock sastav Kojoti. Osnovani su 1992., a najpoznatije njihove uspješnice su 'Sve je pod kontrolom', Razuzdan i lud', 'Hodala je pola metra iznad zemlje' i druge pjesme.

Festival će zatvoriti Nipplepeople. Radi se o hrvatskoj elektropop grupi osnovanoj 2008. godine. Nipplepeople čini tajanstveni maskirani dvojac. 

- Zagreb, ako ste željni chilla, grilla, Bundeka i nas... Imamo dobre vijesti... Naš dan je 03.05. - pohvalili su se na Facebooku.

Stekli su popularnost širom regije hit singlom 'Sutra', a pjevaju i 'Broj', 'Frka', 'Balkan Express'...

Vrhunske glazbe na Chill&Grill festivalu nije nedostajalo ni prethodnih dana. Led je 'probio' TBF, a pjevali su i Lili Gee, U pol' 9 kod Sabe, dok je publiku na Praznik rada zabavljao Soul Fingers. Sinoć je pozornicu 'zapalio' legendarni Let 3 koji je oduševio posjetitelje.

- Prijateljice i prijatelji, drago mi je da vas vidimo, uživajte zajedno svi, mi smo grupa Let 3 - pozdravili su publiku i zapjevali pjesmu 'Pokvarena žena'.

Pjevali su se i hitovi 'Dijete u vremenu', 'Ero s onoga svijeta', 'Vjeran pas', 'Mala soba', 'Tazi Tazi', 'Profesor Jakov' i druge pjesme.

- Ljudi, velika vam hvala, budite ovakvi uvijek - rekli su prije završetka koncerta te za kraj zapjevali 'Golub Vaso'.

Sponzori

Podravka, kao glavni partner Chill&Grilla, donosi sasvim novo iskustvo uživanja u hrani.

Uz plaćanje MasterCard® i Maestro® karticama ostvarit ćete 10% popusta na svu hranu i piće.

U Pevec vrtnoj zoni s atraktivnim vertikalnim vrtovima, saznajte koji ste tip grill majstora i osvojite nagrade.

Službeni dobavljač festivala, Mesna industrija Ravlić, osigurava vrhunsko domaće svježe meso za svjetske specijalitete.

Kisko predstavlja najfinije salate iz cijelog svijeta, a ”Jack’s wings&things” restoran fantastične okuse koje još niste probali.

Petrol će vas upoznati s projektom elektromobilnosti kroz URBAN E projekt - prvom javnom mrežom električnih punionica u Zagrebu, a Mitsubishi s novim Outlander Plug in Hybridom.

Tu su i "Servis za sendviče" Zvijezda majoneze, American Donut i Pekar pekarski proizvodi, kraljevsko bavarsko pivo Kaltenberg i zagrebački craft Medvedgrad.

Za čiste i blistave roštilje Chill&Grilla zaslužan je Permetal.

Vidimo se na Chill&Grillu!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

MUŠKARCI IM NE MOGU ODOLJETI: Žene ovog horoskopskog znaka su najviše seksi

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zvrka1977 03.05.2019.

    Nas je jučer s Bundeka potjerala tonska proba Let3. Strašno. Pokušavaš jesti i na kraju odustaneš jer 15 minuta udaraju isti takt na bubnju. Pa onda kreće Mrle. Aime, ne ponovilo se...

Komentiraj...
Vidi sve komentare