To je to što me zanima!

Vedran Ćorluka grli psa Oskija, a Franka se 'tješi' sa šalicom

Ponedjeljak s Oskijem, pohvalio se nogometaš videom na kojem stopalom mazi psa. Franka i Vedran vode psa Oskara skoro svuda sa sobom i često ga nazivaju svojom 'bebicom'
Vidi originalni članak

Najbolji način za početi tjedan, istaknula je Franka Batelić (26). Pjevačica u usponu pohvalila se fotografijom s mužem, nogometašem Vedranom Ćorlukom (32) i njihovim ljubimcem Oskarom. Dok Ćorluka leži na kauču kraj psa i grli ga, Batelić sjedi sa šalicom u ruci. 

SPREMNI ZA SPOJ Đir po Moskvi: Franka postala plavuša, Ćorluka je preplanuo

- Ponedjeljak s Oskijem - pohvalio se nogometaš videom na kojem stopalom mazi psa. Franka i Vedran vode psa Oskara skoro svuda sa sobom i često ga nazivaju svojom 'bebicom'. Nogometaš je čak napravio tetovažu koju je posvetio psu, a Franka je rekla prošle godine da ima psa, no javljaju joj se majčinski osjećaji. 

- Obožavam djecu, no nemam plana i programa. Mislim da život ne treba po tom pitanju baš tako planirati  - ispričala je pjevačica u usponu. Franka i Vedran su se vjenčali 21. srpnja u istarskom mjestu Bale nakon šestogodišnje veze. Par nije imao vremena za medeni mjesec jer se nogometaš već dan poslije svadbe morao vratiti obvezama u moskovskom klubu Lokomotiv. 

'VJERUJ U LJUBAV' Prije 20 godina: Mala Franka je uz zbor otpjevala Oliverov hit

Pjevačica u usponu se prije nekoliko dana pohvalila da je 's mužićem u điru po Moskvi'. Franka se za, kako je rekla, 'dejt' s dragim ispeglala i ofarbala kosu u plavu boju. Fanovi su komentirali fotografiju novopečenih supružnika i ispitivali je li Ćorluka 'bio na kvarcanju'. 

VIDI OVO: Zašto vas boli za vrijeme seksa.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • nikola28 09.08.2018.

    Totalno nebitan clanak hahahahahaha

  • sonja1234 07.08.2018.

    Franka, reci ti nama, što si kuhala danas....?

  • frament 07.08.2018.

    Franka ne sramoti se, polako i kvalitetno gradi svoju karijeru. Što ti nije bio uzor Oliver? on nije naslikavanjima i preko noći gradio karijeru nego trudom i pjesmom..imaj ovo na umu

Komentiraj...
Vidi sve komentare