Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
89 komentara

Đir po Moskvi: Franka postala plavuša, Ćorluka je preplanuo

Samo dan nakon vjenčanja, Ćorluku su čekale klupske obaveze u moskovskom Lokomotivu pa je par, koji je već posjetio razne egzotične lokacije, morao odgoditi bračno putovanje...

Foto: Instagram
89 komentara

Novopečeni supružnici, nogometaš Vedran Ćorluka (32) i pjevačica u usponu Franka Batelić (26), nisu imali vremena za medeni mjesec nakon što su se prije dva tjedna vjenčali u istarskim Balama. Zato je Franka doletjela suprugu u Moskvu koji tamo trenira te je za njihov, kako kaže, 'dejt' ispeglala i ofarbala kosu u plavu boju.

 

S mužićem đir po Moskvi 🤗 #dejt #twoofus👫 #bejbiiiiiii @corlukav05_14

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

- S mužićem đir po Moskvi - komentirala je uz fotografiju gdje drži Vedrana pod ruku u liftu, a neki su primijetili da je Ćorluka više preplanuo od svoje supruge.

- Mužić je bio na kvarcanju? - jedan je od mnogih komentara nogometnih fanova, a dodali su i kako ima košulju kao 'pravi turist'. 

Foto: Pixsell/Instagram

Samo dan nakon vjenčanja, Čarlija su čekale klupske obaveze u moskovskom Lokomotivu pa je par, koji je već posjetio razne egzotične lokacije, morao odgoditi bračno putovanje. Ipak pronalaze vremena kako bi uživali zajedno u Rusiji.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

VIDI OVO: Melania Trump okopavala vrt i postala viralni vic.

Naši partneri pišu
Message