Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
26 komentara

Prije 20 godina: Mala Franka je uz zbor otpjevala Oliverov hit

I ništa više nikada neće biti isto. Hvala za sve note, za svaku riječ. Neka Vam je mirno more, kapetane, riječi su koje je Franka Batelić posvetila Oliveru

Foto: Instagram/Screenshot
26 komentara

Pjevačica Franka Batelić (26) prisjetila se 1998. kada je kao šestogodišnjakinja gostovala u talk showu 'Latinica' gdje je s dječjim zborom 'Minicantanti' otpjevala 'Vjeruj u ljubav' Olivera Dragojevića.

- Mala ja, veliki on. Osjećam da moram podijeliti ovaj video jer odrastanje uz Olivera je nešto što je obilježilo cijelu našu generaciju - rekla je Franka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Rapčanka je prije tjedan dana za prvi ples s novopečenim suprugom Vedranom Ćorlukom (32) odabrala Dragojevićev hit 'Prije sna'. Zapjevali su stihove na vjenčanju u Balama i pozvali goste da im se pridruže na plesnom podiju. 

- Svatko ima barem jednu Oliverovu koja je samo njegova, posebna. Ova je naša... On je s nama kroz sve. On je govorio umjesto nas. A za njega ce zauvijek govoriti njegove pjesme - poručila je Franka.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Inače, Istrijanka je bila među prvim glazbenicima koji su se cijelog dana na društvenim mrežama opraštali od pjevača. 

- I ništa više nikada neće biti isto. Hvala za sve note, za svaku riječ. Neka Vam je mirno more, kapetane - riječi su koje je posvetila legendi hrvatske glazbe. 

VIDI OVO: 10 stvari koje trebate znati o Oliveru.

Tema: Odlazak legende: Umro Oliver Dragojević

Message