To je to što me zanima!

Vedran Ćorluka objavio fotku iz luksuznog resorta gdje ljetuje i pjevačica Maja Šuput: 'Dečki'

Na fotografiji tata i sin stoje u plitkom dijelu bazena a ispred njih se nalazi prekrasan brdovit krajolik i najvedrije nebo iznad njih
Vidi originalni članak

Nogometaš Vedran Ćorluka (36) oduševio je pratitelje na Instagramu kada je podijelio idiličnu fotografiju na kojoj se nalaze on i njegov sin Viktor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

HLADI SE U VRTU Franka u bikiniju pokazala sve veći trbuščić: Najljepša trudnica

- Dečki - jednostavno je napisao Ćorluka  uz fotografiju na kojoj on i maleni Viktor stoje u plitkom dijelu bazena a ispred njih se nalazi prekrasan brdovit krajolik i najvedrije nebo iznad njih. 

 

Ćorluka je još prije nekoliko dana podijelio da sa suprugom Frankom Batelić (30) i sinom Viktorom odmara u luksuznom resortu 'D Maris Bay' u Turskoj, koji je česta destinacija mnogih hrvatskih celebova.

Podsjetimo, Vedran i Franka su nedavno proslavili 4. godišnjicu braka, a tim povodom su podijelili zajedničke fotografije s trenucima koji su obilježili njihovu desetogodišnju ljubav. Sina Viktora su dobili u siječnju 2020. godine, a u svibnju ove godine su objavili veselu vijest da je Franka ponovno trudna.

Obitelj je prošle godine su se uselila u novi zagrebački dom, a Vedran se nakon devet godina vratio iz Rusije za stalno. 

Idi na 24sata

Komentari 147

  • Mrduša Donja 29.07.2022.

    Kako on zavrsi s Frankom? On ipak voli sisate cajkuse, to mu je u krvi!

  • 28.07.2022.

    Kad žena umisli da će trudnoćom vezat muža za kuću i spriječit ga da se viđa sa ljubavnicama..Zapravo mu je olakšala..ona sa dvoje male dice doma i sa više obaveza,a on u điravanje.

  • opet-ispočetka 28.07.2022.

    žešći pozer ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare