To je to što me zanima!

Vedrana Rudan Joksimovićevoj supruzi: 'Da imam vaše pare, ja bih možda bila i ljepša od vas'

U emisiji Jovane Joksimović gostovala je književnica Vedrana Rudan, a da je u studiju bilo turbulentno dokaz su isječci koji prikazuju kako jedna drugu provociraju, i to najviše oko ljepote i bogatstva
Vidi originalni članak

Spisateljica Vedrana Rudan (72) gostovala je u jutarnjem programu K1 televizije, kod voditeljice Jovane Joksimović (41), supruge poznatog regionalnog pjevača Željka Joksimovića (50). Isječak gostovanja kruži društvenim mrežama, a postao je i hit zbog toga što ju Rudan pokušava uvrijediti na temelju fizičkog izgleda i bogatstva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rudan je gostovala na K1 televiziji kako bi najavila svoju novu knjigu 'Doživotna robija', a u jednom trenutku Jovana je pozvala gledatelje na promociju te kratko prokomentirala:

- Dođite ako nemate što raditi. Ona će meni sada potpisati knjigu, ja uvijek volim pročitati što mi je napisala, uvijek je to nešto - rekla je Joksimović. Izgleda kako je Vedrana njezinu najavu shvatila kao svojevrsnu provokaciju pa joj nije ostala dužna.

S Jovanom je tada upala u žustru 'prepirku'. Raspravljalo se i šalilo, o voditeljičinom bogatstvu i o tome tko bolje izgleda.

- Evo da sam ja plaćena kao vi, ja bih možda i ljepše izgledala od vas - govori Rudan, a Joksimović ju je priupitala: - Nisam se nešto potrudila? 

@smehotronator 🤣🤣🤣 #vedranarudan #jovanajoksimovic #smešno #smeh #xybzca #4u #4you #smehotronator #trend #viral #tiktoksrbija #fyp #balkantiktok #zezanje #smehoteka #smehdosuza🤣 #smesno #fypp #foryou #balkanci ♬ original sound - ⚔️SMEHOTRONATOR⚔️

 - Pa nisam baš sigurna. Niste vi nešto lijepi, zato što niste uložili u sebe. Pogledajte mene, a pogledajte sebe. Zašto ste vi tako lijepi, a ja nisam? Ja mislim da bih ja bila puno ljepša da imam vaše pare - kaže Vedrana.

- Mislite da sam nešto ulagala u svoj izgled? Što ste zapeli za moje pare? Koje pare? - priupitala ju je voditeljica.

- Čim ja vas vidim sa troje djece, s najnovijim džipom. I kad ja vidim nekoga tko vozi dva automobila od 500.000 eura i kupio od Karića viletinu, mogu samo kazati vau. A gdje je tu pravda? - dodala je književnica.

TKO MI BOLJE KUHA? Svekrva i snaha nakon svađe u emisiji 'zakopale ratnu sjekiru': Sad i ona dolazi k meni na ručak

- Ja sam se dobro udala - odgovorila joj je kroz smijeh Jovana. 

- Ili se Željko dobro oženio? - upitala ju je Vedrana.

- Ja sam se dobro udala i on se super oženio - istaknula je voditeljica. 

MALO PRETJERALA? Jovana Joksimović nauljila noge i nakon emisije postala hit na Twitteru: 'Ovo je ulje na platnu'

- Mislim da se on bolje oženio, nego što ste se vi udali, ali dobro - zaključila je Rudan.

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC U SVAĐI SA ZETOM U ’TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Nenicaenica 06.05.2024.

    Bi, bi, Isto kao što Celine Dion ima para pa svoju ružnoću ne može baš popraviti.

  • max2017 28.06.2022.

    Vedrana je s godinama sve grublja tj prostija i neotesanija .........i ne djeluje zanimljivo i nije za medije............

  • 28.06.2022.

    Reci to Zdenki Kovačićek pa da vidiš frke

Komentiraj...
Vidi sve komentare