To je to što me zanima!

Velika čast: Bubnjar Beatlesa Ringo Starr postao je vitez

Ne znam kako ispravno koristiti ovu titulu, ali očekujem da je vi koristite, rekao je Starr pokazujući odlikovanje novinaru BBC-a nakon ceremonije
Vidi originalni članak

Bivši bubnjar Beatlesa Ringo Starr (77) odlikovan je redom viteza za svoj doprinos u glazbi, a nakon ceremonije u Buckinghamskoj palači u šali je rekao novinarima kako očekuje da mu uz ime sada navode i titulu. 

Ringa, koji je na svečanost došao u pratnji supruge Barbara Bach, vitezom je proglasio princ William. Ringo Starr tako je postao Sir Richard Starkey, što mu je pravo ime i prezime.

- Ne znam kako ispravno koristiti ovu titulu, ali očekujem da je vi koristite -  rekao je Starr pokazujući odlikovanje novinaru BBC-a nakon ceremonije. Ovo priznanje došlo je 53 godine nakon što je svim članovima Beatlesa dodijeljen orden Britanskog carstva. 

- To mi puno znači jer je to priznanje za sve ono što sam napravio. Bilo mi je iznimno drago primiti odlikovanje - rekao je Starr.

Ringo se pridružio se Paulu McCartneyu, Georgeu Harrisonu i Johnu Lennonu u Beatlesima kao zamjena za bubnjara Petea Besta 1962. i povremeno je pjevao glavne vokale, kao na primjer u pjesmama "Yellow Submarine" i"With a Little Help from my Friends".

U Kuću slavnih Rock'n'Rolla ušao je kao član Beatlesa 1988. i onda ponovno 2015.  kao solist nakon što se slavni bend raspao. McCartney je prije 21 godinu također proglašen vitezom 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Hyper 22.03.2018.

    Super je bio bubnjar, a sad može i na skijanje pod rotirkama... život mu je sad potpun.

  • Lutko, pošto je pašteta? 22.03.2018.

    baš mi je drago za njega! :) on jadnik nikad nije dobio toliko pozornosti javnosti za razliku od ostalih beatlesa

  • John Doe Jr. 21.03.2018.

    sad će se ringo starr družiti samo sa željkom rajnerom i highlanderom

Komentiraj...
Vidi sve komentare