To je to što me zanima!

Velika obožavateljica: Sharone Stone oduševljena s 2CELLOS

Stjepan Hauser i Luka Šulić prvo su nastupili s Andreom Bocellijem, na čiji su poziv bili posebni gosti dobrotvorne priredbe Celebrity Fight Night u Firenci
Vidi originalni članak

Luka Šulić i Stjepan Hauser u nedjelju su nastupili na gala priredbi Celebrity Fight Night, poznatoj kao jednoj od najelitnijih dobrotvornih evenata, koja se tradicionalno organizira svake godine u Pallazzo Vecchio u Firenci, a privlači veliki broj utjecajnih i slavnih ljudi. 

Dečki su prvo nastupili zajedno sa Andreom Bocellijem, na čiji su poziv i bili posebni gosti ovog eventa i to pod ravnanjem maestra Zubina Mehte, jednog od najslavnijih dirigenata današnjice, s kojim su odsvirali još jednu pjesmu. A onda su uslijedile obrade s kojima su 2CELLOS oduševili sve prisutne.

Oduševljena je bila i glumica Sharon Stone, s kojom se Stjepan Hauser družio nakon koncerta.

- Imali smo divnu konverzaciju, bila je jako draga i srdačna. Rekla mi je kako već neko vrijeme prati naš rad te da je veliki obožavatelj, što me naravno, oduševilo -  kazao je Stjepan. 

Oduševljeni su bili i brojni drugi slavni gosti, primjerice legendarni televizijski voditelj Larry King s kojim su se dečki upoznali. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • zadar_zadar 14.09.2015.

    Proslavili se na obradi smooth criminal od kralja popa . .. do tada su bili niko i ništa . ..a što niste krenuli sa autorskim stvarima a ne preko mrtvih do slave . ... svirate ka i masa drugih kojih ima ka gljiva posli kiše

  • ko-kores 14.09.2015.

    jaq bi ipak ovu ,a ne rozgu,.

  • liliana 14.09.2015.

    Kako on može uopće slušati Rozgu i njeno zavijanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare