To je to što me zanima!

Veliki Didier Drogba trenutno uživa s prijateljima na Korčuli

Bivši crnogorski nogometaš Niša Saveljić na Instagramu je objavio fotku s Drogbom na korčulanskoj plaži Stupa gdje bivši nogometaš Chelseaja trenutno uživa u društvu prijatelja
Vidi originalni članak

Legenda nogometnog kluba Chelsea, najbolji strijelac i bivši kapetan reprezentacije Obale Bjelokosti, Didier Yves Drogba Tébily (43) ovogodišnji odmor odlučio je provesti u Hrvatskoj, točnije na Korčuli. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivši crnogorski nogometaš Niša Saveljić na Instagramu je objavio fotku s Drogbom na korčulanskoj plaži Stupa gdje bivši nogometaš Chelseaja trenutno uživa u društvu prijatelja. 

- Ljuti rivali na terenu i veliki prijatelji. Vidimo se uskoro u SAD-u - napisao je Saveljić u opisu. 

Drogba je najpoznatiji po velikoj karijeri u Chelseaju za koji je postigao više golova od bilo kojeg drugog stranog igrača, a trenutno je i četvrti najbolji strijelac kluba svih vremena. U karijeri je igrao još za Le Mans, Guingamp, Marseille i Galatasaray prije nego je otišao u MLS u Montreal Impact pa onda i u Phoenix Rising. Bogatu nogometnu karijeru završio je 2018. godine.

Izgleda kako južni dio hrvatske obale mami svjetske superzvijezde jer su osim Drogbe u Hrvatskoj trenutno i Jack Grealish, koji odmara s djevojkom u Dubrovniku, ali i Viktorijine anđelice koje su najpoznatiji grad na obali odabrale za djevojačku večer. Na Malom Lošinju ove godine ljetovao je i jedan od najpoznatijih tenisača, Roger Federer.

GRADNJA JE PRI KRAJU Veliki Didier Drogba ponudio je bolnicu za borbu protiv korone

Podsjetimo, Hrvatskoj nije mogao odoljeti Cristiano Ronaldo i Manuel Neuer koji je prošle godine na otoku Šipanu uživao u punjenim paprikama. Naša obala je svake godine unaprijed zabilježena u kalendarima Novaka Đokovića, Valentina Rossija i Luke Dončića.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Bocwanna 01.08.2021.

    Livada na aparatima... 😆

  • Busi 01.08.2021.

    pola čoek pola zver, ime muje didijer!

  • Coney 01.08.2021.

    Igracina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare