Show

Komentari 3

Veliki Didier Drogba trenutno uživa s prijateljima na Korčuli

Veliki Didier Drogba trenutno uživa s prijateljima na Korčuli

Bivši crnogorski nogometaš Niša Saveljić na Instagramu je objavio fotku s Drogbom na korčulanskoj plaži Stupa gdje bivši nogometaš Chelseaja trenutno uživa u društvu prijatelja

Legenda nogometnog kluba Chelsea, najbolji strijelac i bivši kapetan reprezentacije Obale Bjelokosti, Didier Yves Drogba Tébily (43) ovogodišnji odmor odlučio je provesti u Hrvatskoj, točnije na Korčuli. 

POGLEDAJTE VIDEO

Bivši crnogorski nogometaš Niša Saveljić na Instagramu je objavio fotku s Drogbom na korčulanskoj plaži Stupa gdje bivši nogometaš Chelseaja trenutno uživa u društvu prijatelja. 

- Ljuti rivali na terenu i veliki prijatelji. Vidimo se uskoro u SAD-u - napisao je Saveljić u opisu. 

Drogba je najpoznatiji po velikoj karijeri u Chelseaju za koji je postigao više golova od bilo kojeg drugog stranog igrača, a trenutno je i četvrti najbolji strijelac kluba svih vremena. U karijeri je igrao još za Le Mans, Guingamp, Marseille i Galatasaray prije nego je otišao u MLS u Montreal Impact pa onda i u Phoenix Rising. Bogatu nogometnu karijeru završio je 2018. godine.

Soccer - UEFA Champions League - Round of 16 - Second Leg - Chelsea v Galatasaray - Stamford Bridge

Izgleda kako južni dio hrvatske obale mami svjetske superzvijezde jer su osim Drogbe u Hrvatskoj trenutno i Jack Grealish, koji odmara s djevojkom u Dubrovniku, ali i Viktorijine anđelice koje su najpoznatiji grad na obali odabrale za djevojačku večer. Na Malom Lošinju ove godine ljetovao je i jedan od najpoznatijih tenisača, Roger Federer.

Podsjetimo, Hrvatskoj nije mogao odoljeti Cristiano Ronaldo i Manuel Neuer koji je prošle godine na otoku Šipanu uživao u punjenim paprikama. Naša obala je svake godine unaprijed zabilježena u kalendarima Novaka Đokovića, Valentina Rossija i Luke Dončića.