To je to što me zanima!

Veliki uspjeh: Stefan Kapičić glumit će uz Ryana Reynoldsa

Nakon što se zaručio za djevojku, glumicu Ivanu Horvat, sprskom glumcu se smiješi i uspjeh u Hollywoodu. Dobio je ulogu u ekranizaciji Marvelovog stripa
Vidi originalni članak

Stefan Kapičić pohvalio se eksluzivnom intervjuom u časopisu Entertainment Weekly, koji ga je predstavio naslovom: Upoznajte Stefana Kapičića, srpskog glumca koji glumi golemog mutanta Colossusa u filmu Deadpool'.

Stefan je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira sa zvijezdom 'Deadpoola', Ryanom Reynoldsom.

U intervjuu za američki časopis otkrio je da je strastveni ljubitelj stripova te da mu je upravo 'Deadpool' jedan od najdražih. Bio je, kaže, oduševljen kada je dobio tu ulogu.

- Snimao sam i prije u Americi, ali osjećaj da sam postao dio Marvelovog svemira kao Colossus je nevjerojatan. Ponekad ne mogu opisati taj trenutak, ali kad pomislim na njega, osjećam se sretnim i ponosnim - kazao je glumac kojeg smo, između ostalog, gledali i u serijama 'Larin izbor' i 'Zora dubrovačka'. 


Idi na 24sata

Komentari 11

  • Delija Novoroosija 26.12.2015.

    Deda mu je bijo Legenda!

  • KikaBrut 25.12.2015.

    I kaj bi to nas trebalo biti briga za Stefana koji nije čak ni državljanin Hrvatske pa da se ima čime pokazati. Glupi članak u p.m.

  • 👫💏💑Slatko volim H.👫💏💑 25.12.2015.

    Upoznajte Stefana Kapičića, srpskog glumca koji glumi golemog mutankta Colossusa u filmu Deadpool'. mutankta ? dajte si opomenu zbog vrijeđanja lol

Komentiraj...
Vidi sve komentare