To je to što me zanima!

Veljača otišla na medeni mjesec u Primošten: Jako smo zahvalni

Na vjenčanju su bile mnoge osobe s domaće scene, a mladencima je poslije obreda pjevala Tereza Kesovija koja je izvela pjesmu 'Moja posljednja i prva ljubavi'
Vidi originalni članak

Jelena Veljača (40) u subotu je izrekla sudbonosno 'da' Viti Turšiću (48), bivšem savjetniku Kolinde Grabar-Kitarović. Fotografije s vjenčanja u Botaničkom vrtu 'okupirale' su društvene mreže jer su mladenka, ali i njezini uzvanici sve podijelili na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na medeni mjesec otišli su u Primošten, čime se glumica i aktivistica odmah pohvalila. S prijateljima su nazdravljali u kafiću u Zagrebu nekoliko sati ranije, a zatim se uputili na prvi odmor kao muž i žena. 

- Stigli smo. Zahvalni - napisala je Veljača. Pratitelji su je hvalili ovih dana kako je bila divna u vjenčanici, pa malo i kritizirali jer su gosti u Botaničkom vrtu sjedili za stolovima direktno na suncu, zbog čega su na glave stavljali ubruse i krpe. Ipak, prevladavali su oni koji su novopečenom bračnom paru zaželjeli sve najbolje u budućem zajedničkom životu. 

- Osmijeh na licu sve govori. Uživajte u ljubavi - pisali su im. 

ŠUŠKA SE, ŠUŠKA Nova ljubav? Pinčić na svadbi Jelene Veljače snimili s bivšim dečkom Ivane Paradžiković...

Na vjenčanju su bile mnoge osobe s domaće scene, a mladencima je poslije obreda pjevala Tereza Kesovija koja je izvela pjesmu 'Moja posljednja i prva ljubavi'. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • zgprvaci09 15.06.2021.

    Ista lokacija Mali bar Primošten 2016. prva godišnjica sa Čučekom, ponavlja se, mogla je sa novim mužem barem lokaciju promijeniti

  • Trump Jong Un 15.06.2021.

    Nije maca papala komentare već slobodna sudačka procjena 😄

  • malagarava777 15.06.2021.

    Jel to onaj pametni što je nosao cvjetni ceker gospođi Kitarovic.. Pita komsinica gdje pronalazi ove i ona bi se udala.. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare